O ildeki vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek! 4 gün para ödemeyecekler

Gazianteplilere müjdeli haber! Bayram boyunca otobüsler ücretsiz olacak!

O ildeki vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek! 4 gün para ödemeyecekler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bayram coşkusunu daha rahat ve ekonomik bir şekilde yaşamalarını sağlamak amacıyla önemli bir adım attı. Arife günü ve Ramazan Bayramı süresince, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsler, tramvay ve Gaziray hattı ücretsiz olarak hizmet verecek.

Bu kapsamda, Gaziantep halkı, bayram süresince toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanabilecek. Yolculuklarını daha konforlu ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirecek olan Gaziantepliler, bu uygulama sayesinde bayram sevincini daha fazla paylaşabilecekler.

gaziantep ücretsiz otobüs

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, vatandaşların bayram coşkusunu en üst seviyede yaşamalarını sağlamak için böyle bir karar aldıklarını belirterek, toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanmanın, vatandaşların bayramını daha mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmelerine katkı sağlayacağını vurguladı.

Arife günü ve Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz toplu taşıma hizmetlerinden yararlanmak isteyen Gaziantep halkı, belirlenen güzergâhlar ve saatler doğrultusunda toplu taşıma araçlarını kullanabilecekler.