O bankadan kampanya üstüne kampanya! Listede ismi olan 6 Bin TL’yi kapacak

En fazla müşteri kotasına sahip olan Garanti Bankası, hemen hemen her gün yeni kampanya başlatıyor. Vatandaşın sırtındaki yükü alacak yeni bir kampanya haberi daha geldi. İşte detaylar…

O bankadan kampanya üstüne kampanya! Listede ismi olan 6 Bin TL’yi kapacak

Garanti bankası müşterileri potansiyelini artırmak için sık sık kampanyalar düzenliyor. Garanti Bankasından vatandaşların yüzünü güldürecek yepyeni bir kampanya ile daha geldi. Detaylar haberimizde…

dizi

GARANTİ BANKASI KESEYİ SONUNA KADAR AÇTI! SADECE BUNU YAPANA 6 BİN TL ÖDEME YAPILACAK

Mayıs ayında özel kampanyalarını açıklamaya devam eden bankalar arasında özellikle Garanti Bankası'nın kampanyası dikkat çekti.

Bankalar müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik kampanyalarını açıklamaya devam ederken, Garanti Bankası'ndan dikkat çeken bir son dakika kampanyası geldi. Garanti Bankası'nın düzenlediği kampanyada sadece bunu yapan vatandaşlara 6 bin TL ödeneceği açıklandı.

 Mayıs ayında özel kampanyalarını açıklamaya devam eden bankalar arasında özellikle Garanti Bankasının kampanyası dikkat çekti. Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Garanti BBVA, yeni dönemde de kampanyasıyla adından söz ettiriyor.

GARANTİ BANKASI 6 BİN TL KAZANDIRIYOR!

Garanti Bankası kampanyanın ayrıntılarını resmi internet sitesinde duyurdu. Garanti Bankası, kampanyasını “Garanti BBVA'lı olmaları için yakınlarınızı Mobil'e davet edin, 3.000 TL'ye varan bonus kazanın!” mesajıyla kampanyanın detayları dikkat çekti.

Kampanya, Garanti Bankası'nın açıkladığı 24 Ocak- 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir. “24 Ocak – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında sevdiklerinizi Mobil müşteri olmaya davet edin, siz ve sevdikleriniz 300 TL bonus kazanacaksınız. Her biri. “Toplamda 3.000 TL'ye kadar her sadık müşteriniz için 300 TL bonus kazanabilirsiniz” diyen kampanyanın detayları ise bankanın resmi internet sitesinde şöyle açıklandı:

Kampanyadan yararlanabilmek için davet edilen müşterilerin Bonus veya Paracard kredi kartına sahip olmaları ve garantili BBVA bireysel müşterisi olmaları gerekmektedir. Bonus veya Paracard kredi kartı olmayan müşterilerimiz bu kartlardan birine başvurarak, kartı aldıktan sonra yakınlarını davet edebilirler. Ödüllere hak kazanabilmek için kampanya süresi boyunca onaylı Rewards Kredi Kartına veya Paracard'ına sahip olmaları gerekmektedir. Sevdiklerini davet etmek isteyen müşterilerimiz, Garanti BBVA Mobil'e giriş yaptıktan sonra sol üst köşedeki profil resmine dokunarak "Profil ve ayarlar> Arkadaş davet et" bölümünden promosyon kodu oluşturup davet ettikleri kişilerle paylaşabilirler. . Davet edilen kişi, Garanti BBVA Mobil'i indirip “Müşterimiz Olun” adımına geçerek ilk kez müşterimiz olur. Davetli, Garanti BBVA Mobil'e giriş yaptıktan sonra sol üst köşedeki profil resmine dokunur, Profil ve Ayarlar'daki Promosyon Kodu giriş alanına ilgili kodu girip kırsal günlerde onaylar. Ödüllere hak kazanabilmek için kampanya süresi boyunca promosyon kodlarının kullanılması gerekir. Davet sahibinin yukarıdaki koşulları yerine getirerek 300 TL bonusa hak kazanabilmesi için davetlinin kodu girerek müşteri işlemini tamamlaması gerekmektedir. Bir yakınının daveti üzerine müşteri olan kişinin 300 TL bonus kazanabilmesi için Bonus veya Paracard kredi kartına sahip olması gerekmektedir.

1 Şubat- 29 Şubat tarihleri arasında avantaj kazanan müşterilerimize bonus ödemeleri 31 Mart'a kadar yapılacaktır.

 1-31 Mart tarihleri arasında avantaj kazanan müşterilerimize bonus ödemeleri 30 Nisan'a kadar yapılacaktır.

 1-30 Nisan tarihleri arasında avantaj kazanan müşterilerimize bonus ödemeleri 31 Mayıs'a kadar yapılacaktır.

1 Mayıs- 31 Mayıs tarihleri arasında avantaj kazanan müşterilerimize bonus ödemeleri 30 Haziran'a kadar yapılacaktır.