O bankada hesabı olan yaşadı! Yapacakları tek işleme 1000 TL para iadesi alacaklar

Kamu bankalarının arasından en fazla kampanya düzenleyen bankaların başında gelen Ziraat Bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya haberini duyurdu. İşte detaylar…

O bankada hesabı olan yaşadı! Yapacakları tek işleme 1000 TL para iadesi alacaklar

Son yıllarda bankaların müşteri kapasitelerini artırmak adına yaptıkları kampanya hamleleri vatandaşı cezbediyor ve durum böyle olunca bankalarda nerdeyse her ay yeni kampanya düzenliyorlar. Çok sıklıkla kampanya ve promosyon düzenleyen bankalardan bir tanesi de Ziraat Bankasıdır. İşte Ziraat bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya daha düzenledi. Detaylar haberimizde…

su

ZİRAAT BANKASI OCAK 2024 KAMPANYASI! 1000 TL BANKKART LİRA

Yeni yılın başlamasıyla birlikte Ziraat Bankası müşterileri veya yeni müşteriler ocak ayı itibarıyla güncel promosyonları araştırmaya başladı. Bu kapsamda Ziraat Bankası, geçtiğimiz ay olduğu gibi ocak ayında da çeşitli alanlardaki alışverişlerde sunulan indirimler ve liralar hakkında resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilendirme metni aracılığıyla açıklama yapacak. 1 Ocak'ta başlayan ve 31 Ocak'a kadar sürecek olan 1000TL Bankkart Lirası fırsatının açıklanmasının ardından vatandaşlar bu kampanyadan kimlerin yararlanacağını ve nasıl katılabileceklerini merak ediyor.

ZİRAAT BANKASI 1000 TL BANKKART LİRA KAMPANYASI

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, 1-31 Ocak tarihleri arasında Vestel şubelerinden veya Vestel.com.tr'den bankanın kredi veya banka kartı imkanını kullanarak tek seferde 10.000 TL ve üzeri nakit/taksitli alışverişlerde, 1.000TL Bankkart lira 1-31 Ocak tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla katılım sağlamaları gerekmektedir. SMS ile katılanlar Ziraat Bankası'na kayıtlı cep telefonlarından VESTEL yazarak 4757'ye SMS gönderebilirler.

ZİRAAT BANKASI GÜNCEL KAMPANYALAR OCAK 2024

31 Ocak'a kadar geçerli olan promosyon kapsamında satın alınan 1.000 TL Bankkart Lira, 15 Şubat 2024 tarihinde geri çekilecek. Kazanılan Nakit Kart Lirası, nakit kart sözleşmesi olan işyerlerinde kullanılabiliyor ancak Ocak ayında çeşitli sektörlerden alışveriş yapılması nedeniyle Ziraat Bankası'nın sunduğu indirimler ve Nakit Kart Lirası vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Bu doğrultuda güncel fırsatlar ve kampanyalara nasıl katılım sağlanacağı hakkında detaylı bilgiye Ziraat Bankası'nın 2024 ve 2023 yılı resmi internet sitesindeki kampanyalar bölümünden ulaşılabilir.