Nakit ihtiyacını bıçak gibi kesecek! Denizbank tek şartla 30.000 TL faizsiz kredi veriyor

Türkiye genelindeki finans kuruluşları, müşterilerine özel faizsiz finansman seçenekleri sunmaya başladı. En güncel haberlere göre, Denizbank müşterilerine 30 bin liralık taksitli ve faizsiz bir finansman paketi sunuyor. Bu yeni kampanya, bireylerin finansal ihtiyaçlarını daha kolay karşılamalarına olanak tanıyor.

Nakit ihtiyacını bıçak gibi kesecek! Denizbank tek şartla 30.000 TL faizsiz kredi veriyor

Son haberlere göre, Türkiye’deki finans sektörü, müşterilere faizsiz finansman imkanları sunuyor. Denizbank, son duyurusunda 30 bin liralık bir kredi paketini faizsiz ve taksitli olarak sunacağını açıkladı. Bu paketin detaylarına göre, müşterilere 20 bin TL kredi ve ek olarak 10 bin TL nakit avans faizsiz olarak sağlanacak.

DENİZBANK'TAN 0 FAİZ İLE 20 BİN TL 

DenizBank, 22 Şubat 2024 ile 22 Mart 2024 tarihleri arasında MobilDeniz uygulamasını yeni indiren ve “Müşteri Ol” seçeneği ile ilk kez kayıt olan kullanıcılara özel bir kampanya sunuyor. Kampanya dahilinde, DenizBank müşterisi olup İhtiyaç Kredisi başvurusunda bulunan ve Hayat Sigortası yapmayı seçen bireyler, KKB puanlarına göre avantajlı faiz oranlarından yararlanabilecekler. KKB puanı 1 ile 1.849 arasında olan yeni müşteriler, 10.000 TL’ye kadar olan 6 ay vadelik krediler için yalnızca %1.99 faiz oranından faydalanabilirken, 1.850 ile 1.900 KKB puanı arasındaki yeni müşteriler ise 20.000 TL’ye kadar olan 6 ay vadelik kredilerde %0.00 faiz oranı ile kredi imkanı bulacaklar.

denizbank

DENİZBANK'TAN KREDİ KAMPANYASI

DenizBank’ın özel bir promosyonu, 16 Mart 2024’ten 15 Nisan 2024’e kadar MobilDeniz uygulamasını yükleyip ilk defa DenizBank müşterisi olanlar için geçerli olacak. MobilDeniz, DenizBank’ın web sitesi, İnternet Bankacılığı ve DenizKartım uygulaması üzerinden yapılan ve onaylanan bireysel kredi kartı başvuruları sonucu elde edilen kartlar bu kampanyadan yararlanabilecek. Kampanya, sadece bireysel ana kredi kartları için uygulanmakta olup, ek kartlar, iş kartları, ticari kartlar, üretici kartları, Net Kart ve banka kartları bu teklifin dışında tutulmuştur. Her müşteri bu kampanyadan sadece bir kez yararlanma hakkına sahiptir. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, başvuru sırasında aktif DenizBank Bireysel Kredi Kartı bulundurmaması ve 06 Kasım 2023’ten sonra kartını iptal edip yeniden kart talebinde bulunmamış olması gerekmektedir.