Nakit derdine düşenlere sıfır faizle 25.000 TL kredi! Son tarihi kaçıran pişman olacak

Bankalar tarafından sıfır faizli olarak ya da nakit avans olarak kredi imkanı sunulmakta. İşte, sunulan fırsatlar...

Nakit derdine düşenlere sıfır faizle 25.000 TL kredi! Son tarihi kaçıran pişman olacak

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları müşterilerine özel avantajlar sunmaktadır. Bankalar tarafından sunulan kampanyalar kapsamında sıfır faizli kredi ve nakit avans fırsatı sunulmaktadır. Sunulan imkanlar vatandaşın cebini rahatlatmaktadır. 

Vatandaşa sıfır faizli kredi ve nakit avans fırsatı sunulmaktadır. Sunulan bu kampanyalar sayesinde vatandaşlara 25 bin TL'ye kadar finansal ihtiyaçlar karşılanmaktadır. Sunulan bu kampanyalarla beraber kredi kullanmak isteyen kişiler bankaya giderek başvuru yapabilecek. Son zamanlarda sunulan krediler vatandaşın borcunu ödemesine ve rahatlamasına neden oluyor. Bankalar tarafından sunulan kampanyalar yazının devamında yer alıyor. 

Sıfır Faizli Kredi İmkanı O Bankalar Tarafından Sunuluyor!

para

Bankalar tarafından sıfır faizli kredi imkanı sunulmakta. Sizin de nakit sıkıntınız var ise kredi çekerek nakit sıkıntınızı giderebilirsiniz. İşte, sunulan kampanyalar;

Enpara tarafından yeni müşterilere yüzde 0 faiz oranıyla kredi imkanı sunulmakta. Sunulan kredi imkanı 10 bin TL ile sınırlı olmakla beraber vadesi 6 ay olup aylık taksit oranı 1666 TL olacaktır. 

Garanti BBVA tarafından yeni müşterilere 25 bin TL'ye kadar faizsiz nakit avans sunulmaktadır. Sunulan bu nakit avans fırsatını 3 ay taksitle sunulmaktadır. 

Denizbank tarafından yeni müşterilere özel 3 ay boyunca faizsiz olarak sunulan nakit avans fırsatında kredi tutarı 10 bin TL olacaktır. 

Türkiye İş Bankası tarafından yeni müşterilere özel olarak sunulan kredi fırsatı ile siz de borçlarınızı ödeyebilirsiniz. 

Tüm bu fırsatlar sayesinde siz de nakit sıkıntınızı giderebileceğiniz gibi ayrıca faiz oranı düşük olduğu için size fayda sağlayacaktır.