Migros’tan para iadesini almayan kalmasın! Her gidene veriliyor

Migros ile Yapı Kredi iş birliği kampanyası ile 100 TL kazanma fırsatı sizi bekliyor! İşte detaylar...

Migros’tan para iadesini almayan kalmasın! Her gidene veriliyor

Mayıs ayıyla birlikte bankalar ve perakende devleri iş birliği içinde, müşterilere çeşitli avantajlar sunan kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Yapı Kredi ve Migros, müşterilerine özel bir kampanya düzenledi.

Yapı Kredi ve Migros iş birliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterileri Migros alışverişlerinden özel avantajlar elde edebilecekler. Kampanya detaylarına göre, 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan bu kampanyadan yararlanmak için müşterilerin Yapı Kredi'nin açık statülü en az bir kartına sahip olmaları gerekmektedir.

Kampanya şartlarına göre, farklı günlerde en fazla iki kez alışveriş yapılabilir ve bu alışverişlerin toplam tutarı üzerinden WorldPuan kazanılır. Migros ve Macro mağazalarında geçerli olan kampanya, müşterilere 100 TL'ye kadar WorldPuan kazanma fırsatı sunuyor.

migros yapıkredi

Ancak kampanyadan yararlanmak için önemli bir detay bulunuyor: WorldPuan kazanabilmek için alışverişlerin Yapı Kredi World Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanarak, işlemlerin Chippin uygulaması üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanya fiziki Migros mağazalarından Chippin Mobil uygulamasına kayıtlı World kart ile yapılan işlemler için geçerli olacak olup, online harcamalar kampanya kapsamında yer almayacaktır.

Bu özel kampanya ile Yapı Kredi müşterileri, Migros alışverişlerinden edindikleri WorldPuan'larla avantajlı alışveriş deneyimini daha da zenginleştirecekler. Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere Yapı Kredi'nin resmi internet sitesinden ve Migros mağazalarından ulaşılabilmektedir.