Migros'tan market alışverişi yapanlar dikkat! Bunu yapana 100 TL para iadesi var

En fazla kampanya düzenleyen zincir marketlerden olan Migros yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. İşte detaylar…

Migros'tan market alışverişi yapanlar dikkat! Bunu yapana 100 TL para iadesi var

Ülkenin dört bir yanında milyonlarca şubesi bulunan Migros market müşterilerini memnun etmek için sürekli olarak kampanya düzenliyorlar. Yeni bir kampanya haberi yayınlayan Migros market 100 TL para iadesi kampanyası Yapı kredi bankası ile birlikte yürüttüğünü duyurdu. Detaylar haberimizde…

işçi

MİGROS’TAN MÜŞTERİLERİNE PARA İADESİ KAMPANYASI! DETAYLAR VE ŞARTLAR!

Migros market müşterilerine yeni kampanya haberini duyurdu. 100 TL’varan para iade kampanyası için tüm ayrıntılar ve şartlar haberimizde…

Migros ve Yapı Kredi ortaklığıyla hayata geçirilen yeni kampanyayla alışveriş müşterilerine 100 TL'ye kadar WorldPuan fırsatı sunuluyor. Kampanya detayları ve koşulları haberimizde!

Migros ve Yapı Kredi ortaklığıyla yürütülen yeni kampanya, alışveriş yapmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında Migros'tan Chippin uygulaması üzerinden yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL WorldPuan, 2 gün farklı alışverişlerde ise toplam 100 TL WorldPuan hediye edilecek.

Kampanya detaylarına göre Yapı Kredi müşterilerinin World Mobile uygulaması üzerinden katılması ve Chippin uygulaması üzerinden işlem yapması gerekiyor. Kampanya 31 Mayıs'a kadar devam edecek ve tüm Migros ve Macro mağazalarında geçerli olacak. WorldPuan kazanma koşulları arasında belirli günlerde yapılan alışverişlerin sayılacağı ve en fazla 2 defa alışveriş yapabileceğiniz öngörülmüştür. Ayrıca katılımın World Mobile uygulaması üzerinden, işlemlerin ise Chippin uygulaması üzerinden yapılması gerekmektedir.

Bu kampanya alışveriş yapmak isteyenler için önemli bir fırsat sunarken, kampanyanın detayları ve koşulları için resmi internet sitelerini ve mobil uygulamaları takip etmek gerekiyor.