Kripto paralar yemyeşil oldu! Bu altcoinler bir gecede füze gibi uçacak!

Kripto para yatırımcılarının yüzü gülüyor! Yükselişler devam ediyor! Tüm detaylar haberimizde.

Kripto paralar yemyeşil oldu! Bu altcoinler bir gecede füze gibi uçacak!

Kripto para piyasasında yükseliş son hızıyla devam ediyor! En çok bu altcoinler yükselecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KRİPTO PARA YATIRIMCISININ YÜZÜ GÜLECEK

SOL coinde önemli artışlar yaşanmaya devam ediyor. Senenin en yüksek rakamlarına ulaşan SOL 100 dolar fiyat bölgesini aşarak yükselişini devam ettireceğini belli etmiş oldu. Uzmanlar SOL coinin beş gün içinde tutarlı yükseliş gösterdiğini dile getiriyor. 23 Aralık tarihinde 100 dolar fiyat aralığında zirveye ulaşan coin üç gün içinde yüzde 65 oranında yükseliş gösterdi. 115 dolar seviyelerinde işlem gören SOL yüzde 7 üstünde artış yaşamış oldu. 2022 senesinden bugüne ilk kez bu rakamlara yükselen SOL kripto yatırımcılarının yüzünü güldürüyor. Hacim grafiklerine göre Solana işlem hacminde ön emli artışlar yaşandığı, 5 milyar doların geçildiği ortaya kondu. Elde edilen son verilere göre son 24 saat içinde yüzde 18 oranında bir artış yaşandı. SOL coin piyasa değerini 48.7 milyar dolar üstüne çıkarmış oldu ve senelik olarak yüzde 800 üstünde artış gösterdiği gözlemleniyor. Fiyat aralığında önemli değişimler olsa da Coinglass verilerine göre short pozisyonlarda önemli değer kayıpları olduğu da ortaya çıkıyor. 

kripto para piyasasında yükselişler son hızıyla sürüyor

Short tasfiyeler 23 Aralık tarihinde yükseldi ve 14.3 milyon dolara yükselerek 3.7 milyon dolarları geride bırakmış oldu. Son dönemlerde SOL coinde yaşanan yükselişler yatırımcıların dikkatini çekerken kripto para piyasasında coinin yeri de sağlamlaşış oldu. Solana yükselişi için dinamikler takip ediliyor. SOL coin dışında uzman isimler piyasayla ilgili yorumlarını paylaşmaya devam ediyor. FTM ve MATIC coinlerde yükseliş sürüyor. Fantom tokeni 0.47 dolar üstüne yükseldi ve işlem hacmi yüzde 116 artışla 337 milyon dolar seviyesine yükselmiş oldu. Aynı zamanda vadeli işlemler açık pozisyonu yüzde 25 artış göstererek 123.6 milyon dolar seviyesine yükselmiş oldu. FTM 0.47 dolar destek seviyesinin üstünde kalmayı başarırsa değerinin 0.65 dolar seviyesine yükselmesi tahmin ediliyor. MATIC coin de 0.79 ile 0.84 direnç seviyesinde devam ediyor. Yükseliş için bu direnç seviyesinin kırılması gerektiği söyleniyor. Ancak bu engel olsa bile coin 24 saat içinde yüzde 7 oranında bir artış gösterdi ve 0.855 dolardan işlem görmeye başladı. Analistler coinin kritik durumda olduğu ile ilgili açıklamalarını sürdürüyor. SOL, FTM, MATIC coinler uzun zaman sonra yükseliş trendine başladı ve uzman isimler bu yükselişlerin hızla devam etmesini tahmin ediyor. Arbitrum Mayıs 2023 tarihinden itibaren kırılmalara devam ediyor. ARB fiyatları 20-26 Kasım tarihlerinde sağ omuz tabanı oluşturdu. SOL senenin en yüksek seviyelerine yükselmeyi başardı ve Fantom ve Polygon gibi coinler de yükselişlerine başlamış oldu. Polygon önemli direnç bölgesinde devam ederken yatırımcılar kripto para piyasasında yaşanan hareketliliği yakından takip ediyor.

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.