Kredi Notu Zayıf veya Sıfır Olanlara Müjde: Kredi Çekme İmkanı Geliyor!

Kredi notu düşük olanlar ve sıfır olanlar artık kredi çekebilecekler! Birçok banka, kredi kullanımını kolaylaştıracaklarını açıkladı. İşte bu bankalar:

Kredi Notu Zayıf veya Sıfır Olanlara Müjde: Kredi Çekme İmkanı Geliyor!

Bilindiği üzere tüm bankalar, kredi notu olmayan ve düşük notlu kişilere kredi onayı yapmıyordu. Bu durum nedeniyle birçok insan ihtiyaç duydukları parayı bankalardan talep edemiyordu. Ancak bu durum artık değişti! Yeni açıklanan bir kampanya ile nakit sıkıntısı yaşayan ve para çekemeyen insanlar da artık kredi çekebilecek.

Garanti, Akbank ve Ziraat Bankası Fırsatı!

Bu fırsattan yararlanmak isteyen kişiler, Garanti, Akbank ve Ziraat Bankası'na başvurularını gerekli koşullarla iletmeli ve orada kısa bir işlem sonucunda başvurularını tamamlamalıdır.

AKBANK'dan 35.000 TL Kredi Almak İsteyenler Ne Yapmalıdır?

Kredi çekemeyecek bir durumda olunduğunda, bankacılık ve SMS sistemi dahilinde bu sonuçlar açıklanamamaktadır. Bu nedenle orada geçireceğiniz süre zarfında şahsen bilgi almanız gerekmektedir. Bu şekilde uzun süren bir bekleyiş içerisinde olmamanız yararlı olacaktır.

AKBANK, müşterilere faiz ve ödeme koşullarını detaylı bir şekilde açıklamaktadır. Bu krediler için 36 ay taksit imkanı verildiği gibi aynı zamanda müşterilere 3 ay gecikmeli ödeme imkanı sunarak 35.000 TL kredi imkanı sağlamaktadır.

Ziraat Bankasından 35.000 TL Çekmek İsteyenler

para-3-001.webp

Ziraat Bankası, devletle iş birliği içerisinde ve ya ona bağlı bir kurum niteliğindedir. Ancak bu bankadan kredi çekebilmek için en az 6 aylık bir sigorta ödemesini göstermeniz gerekmektedir.

Eğer emekli bir birey kredi istiyor ise emeklilik maaş ödemelerini bu bankaya taşıyabilir ya da zaten o bankadan alıyorlarsa daha yüksek kredi miktarları talep edebilirler.

Garanti Bankasından 35.000 TL Çekmek İsteyenler

Garanti Bankası'ndan bu krediden faydalanmak isteyen kişiler, kimlikleri ile başvuru yaptıktan sonra en az 3 aylık bir sigorta girişi gerekmektedir. Bu şekilde kredi imkanından yararlanabilmektedirler. Aynı zamanda bu krediyi kullanacak olan bireyler, ödemelerini düzenli ve aksatmadan gerçekleştirirlerse kredi notlarını da yükseltebileceklerdir.