Kredi Kartı Borcu Olanlara Müjdeli Haber! Kamu Bankaları Kredi Borçlarını 12 Ay Boyunca Erteliyor, Hemen Başvurun!

Gerçekleştirilecek tek işlem bu noktada başvuruda bulunmak. Kredi kartı borcu bulunanların yapması gereken tek işlem başvuru yapmak. Başvuruya yönelik istenen koşul ise bundan önceki kredi kartı borcu ekstrelerinin tamamını zamanında ödemek. Detaylar haberimizde sizlerle...

Kredi Kartı Borcu Olanlara Müjdeli Haber! Kamu Bankaları Kredi Borçlarını 12 Ay Boyunca Erteliyor, Hemen Başvurun!

Kredi Kartı Borcu Ödemesi Nasıl Ertelenebilir?

Kredi kartı borcu olan vatandaşlar için erteleme işlemi için birkaç seçenek mevcut. Bunlardan biri, şubeye müracaat ederek kredi kartı borcunu ertelemek, diğeri ise telefon bankacılığı aracılığıyla kredi kartı borcunu ertelemek, diğer bir seçenek ise internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunarak kredi kartı borcunu ertelemek. Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından açıklandı! Kredi kartı borçları, on iki ay süreyle ertelendi.

Ziraat Bankası'nda Kredi Kartı Borcu Nasıl Ertelenebilir?

Kamu bankaları arasında en büyük banka olarak bilinen Ziraat Bankası, müşterilerin kredi kartı borçlarını ertelemek için hazırlık yapmaya başladı. Vatandaşların borçları, 12 ay süreyle faizsiz bir şekilde erteleniyor. 12 ay süreyle ertelemede herhangi bir faize ek ücret talep edilmiyor.

para-2-002.webp

Ayrıca, 24 ay ve 36 ay süreyle de erteleme yapabilirsiniz. Bu durumlarda banka uygun görülen faiz oranlarıyla vatandaşlara teklifler sunuyor. 24 ay erteleme için 0.70 faiz oranı, 36 ay erteleme için ise 1.30 faiz oranı ile erteleme işlemi yapabilirsiniz. Bu durumda herhangi bir ödeme veya ücret talep edilmemektedir.

Vakıfbank'ta Kredi Kartı Borcu Erteleme İşlemi Nasıl Yapılır?

En fazla müşteriye sahip bankalardan biri olan Vakıfbank, kredi kartı borçlarının ertelenmesiyle ilgili hazırlıklara başladı. Ziraat Bankası'ndaki uygulamanın benzeri olarak, Vakıfbank tarafından da doğrulandı. 12 ay süreyle erteleme yapılırken herhangi bir faiz talep edilmemektedir. Ayrıca, 24 ay ve 36 aylık erteleme seçenekleri de bulunmaktadır. 24 ay erteleme için 0.70 faiz oranı, 36 ay erteleme için ise 0.99 faiz oranı ile erteleme ücreti talep edilmemektedir.

Bankanın belirlediği koşullara uygun olan herkes bu erteleme fırsatından yararlanabilir. Koşullar arasında önceden ödenmemiş kredi kartı borçlarının bulunmaması, 18 yaşından büyük olunması ve SGK'ya bağlı olunması gibi şartlar belirtilmektedir. Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından erteleme fırsatı sunulmasıyla birlikte özel bankaların da benzer bir adım atmaları beklenmektedir.

12, 24 ve 36 aylık erteleme seçenekleri diğer bankaların müşterilerine de sunulmaktadır. Vakıfbank ve Ziraat Bankası'nın sosyal medya üzerinde gerçekleştirdiği kampanya büyük ilgi görmüş, diğer bankalar da bu kampanyaya katılmak için hazırlık yapmaktadır.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın internet bankacılığı şubesi üzerinden erteleme işleminin ne zaman gerçekleştirileceği ve hangi koşulların talep edildiği hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.