Kredi Hesaplamalarına Son! Bu Banka Masrafsız ve Hızlı Kredi Veriyor, Başvuru İçin Mobil Uygulama Yeterli!

Nakit ihtiyacı olanlara banka masrafsız kredi müjdesi! Tüm detaylar haberimizde.

Kredi Hesaplamalarına Son! Bu Banka Masrafsız ve Hızlı Kredi Veriyor, Başvuru İçin Mobil Uygulama Yeterli!

Banka Kampanyasıyla Müşteriler Yüzünde Tebessüm Yaratıyor

Enpara'dan Müjdeli Haber: Masrafsız Kredi Fırsatı

Bankaların faiz oranları sürekli artarken, vatandaşlar en uygun kredi fırsatlarını aramaya devam ediyorlar. Enpara uygulamasının son duyurusuna göre, %3.79 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi imkanı sunuluyor. Son zamanlarda ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bu kampanyadan yararlanabilirler.

2023/06/14/para11.jpg

Enpara İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Dijital bankacılık devi Enpara, %3.79 faiz oranı ile 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 12 aylık vade seçeneği sunuyor. Aylık taksitler sadece 1.123.61 TL. Kredinin toplam faiz tutarı 3.483.38 TL olacak. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 78.09 olarak hesaplanıyor. Enpara uygulaması, kredi tahsis ücreti almadığı için müşterilere masrafsız bir deneyim sunuyor. İhtiyaç kredileri için sunulan faiz oranları şu şekildedir:

  • 3-12 ay vade seçeneği için %3.79
  • 13-24 ay vade seçeneği için %4.25
  • 25-36 ay vade seçeneği için %4.29

Kredinin onaylanma durumu, başvuran müşterinin kredi notuna bağlı olarak değişebilir.

Bu fırsatı kaçırmamak için yapmanız gereken tek şey, Enpara mobil uygulamasını indirmek ve detayları öğrenmek. Unutmayın, bu kampanya size yüzde 100 masrafsız kredi imkanı sunuyor. Banka masrafları sizi korkutmasın, Enpara ile ihtiyaçlarınızı karşılamak artık çok daha kolay!