KPSS şartsız en az lise mezunu personel alımı! Büyükşehir Belediyesi başvuruları açtı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, daimi kadro personel alımına ilişkin güncel başvuru ilanı açıkladı. Büyükşehire personel alımına yönelik başvuru süreci ile diğer tüm detaylar bu haberimizin içeriğinde yer almaktadır.

KPSS şartsız en az lise mezunu personel alımı! Büyükşehir Belediyesi başvuruları açtı

Mersin Büyükşehir Belediyesi'be bağlı Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesi için yeni personel alımına ilişkin başvuru ilanı yayımlandı. Bu haberimizde yerel yönetim şubelerine personel alımlarına ilişkin başvuru süreci, koşulları ve detayları bulacaksınız. Süreyi ve tüm ayrıntıları buradan kontrol edebilirsiniz.

Daimi Personel Alımı

Tam zamanlı çalışanlar depo yöneticisi olarak işe alınacaktır. Aday, Büyükşehir Belediyesi iştiraki Denizkızı Turizm A.Ş.'ye başvuru yapabilirler.

KPSS şartsız en az lise mezunu personel alımı

İş ilanına başvuru şartları nelerdir?

Güncel yayınlanan iş ilanına başvuru yapmak için adaylardan en az lise diploması, iki yıl tecrübe, depo ve stoklama programları bilgisi, güçlü sorumluluk duygusu, güçlü ekip çalışması duygusu ve yoğun iş temposuna sahip. çalışır, iletişim becerileri güçlü, üretkenliği yüksek ve yenilikleri uygulama yeteneği istenmektedir.

Denizkızı Turizm A.Ş. Başvuru

Adaylar 14 Nisan 2024'e kadar başvuru yapabilecek. Başvurular Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Denizkızı Turizm Anonim Şirketi'nin e-posta adresi üzerinden iletilecek ve değerlendirilecektir.