KPSS Şartı Yok: Devlet Kurumlarına Destek Personeli Alımları Başladı!

Lüleburgaz Belediyesi, İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanla destek personeli alımı gerçekleştirecek. İşte detaylar:

KPSS Şartı Yok: Devlet Kurumlarına Destek Personeli Alımları Başladı!

KPSS Şartı Aranmayacak

Kırklareli’nde gerçekleştirilecek olan personel alımında adaylardan KPSS puanı talep edilmeyecek. Son başvurular 22 Mart 23.59’a kadar devam edecek.

Belirli Şartlar Aranacak

Yapılacak olan personel alımında KPSS puanı şartı aranmayacak. Destek personeli kadrosu için yapılacak olan alımlarda adayların belirtilen şartları taşıması gerekecek.

Geçici İşçi Alımı

Belediyenin bünyesinde geçici işçi statüsünde 5 ay 29 gün süreyle destek personeli (yardımcı hizmetler) olarak çalıştırılmak üzere; en az lise mezunu, 45 yaşını aşmamış 2 adet personel alımı yapılacaktır.

Başvurular Hala Devam Ediyor

Başvuru yapmak isteyen adayların belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor. Başvurular, en geç yarın gece yarısı sona erecek. Adaylar, belirtilen başvuru şartlarını sağladıkları takdirde, başvurularını online olarak İŞKUR üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

Diğer İş İlanları

Lüleburgaz Belediyesi ayrıca, geçici olarak bahçıvan, şoför, kasiyer ve taksi şoförü gibi meslekler için de personel alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyenler, İŞKUR açık iş ilanları üzerinden ilanlara göz atabilirler.