Kamu bankası, öğrencilere geri ödemesiz 1.500 TL nakit desteği sunuyor! Şartlar açıklandı.

Ziraat Bankası, öğrencilere yönelik muhteşem bir kampanya ile geliyor. Bankanın resmi internet sitesinden duyurulan habere göre, Ziraat Bankası Ağustos ayı kampanyası kapsamında, Troy üyelerine özel olarak sunulan Öğretmen ve Öğrencilere Özel iPad alışverişlerinde geri ödemesiz 1.500 TL değerinde nakit destek sağlanacak. Kampanya 14 Ağustos'ta başladı ve 10 Eylül'e kadar devam edecek, detaylar haberimizde...

Kamu bankası, öğrencilere geri ödemesiz 1.500 TL nakit desteği sunuyor! Şartlar açıklandı.

Ziraat Bankası'nın bu muhteşem kampanyasının ayrıntıları oldukça çekici. Öğrencilere ve öğretmenlere yönelik tasarlanan kampanya, Bankkart sahibi olan Troy üyelerine yönelik özel bir avantaj sunuyor. Eğer bir öğrenci veya öğretmen, 9.000 TL ve üzeri değerde iPad alışverişi yaparsa, 1.500 TL değerinde Apple aksesuarları için geçerli bir indirim kuponu kazanacak. Bu özel kodlar, hem Troy mağazalarında hem de troyestore.com'da yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek.

Esnek Katılım Koşullarıyla Herkes Kazanabilir!

Kampanyanın katılım koşulları oldukça esnek ve geniş kapsamlı. Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahipleri, bu özel fırsattan hem kredi kartı hem de banka kartı özellikleriyle yararlanabilecekler. Kampanya süresince bir katılımcı, toplamda 1.500 TL değerinde hediye çeki kazanma şansına sahip olacak. Ödül çekleri, ödeme anında Apple aksesuarlarında kullanılabilecek.

Farklı Kanallardan Kolay Katılım İmkanı!

Kampanyaya katılmak için farklı kanallar mevcut. Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr internet sitesi ve SMS yoluyla kampanyaya dahil olabilirsiniz. SMS yoluyla katılmak isteyen Bankkart sahipleri, "IPAD" yazıp 4757'ye SMS göndermeleri yeterli olacaktır. Her müşteri, toplamda en fazla 1 adet indirim kodu kazanabilecek ve SMS gönderimleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

para-17.jpg

İndirim Kodları Hızlıca Kullanıma Hazır!

SMS ile gönderilen indirim kodları, müşterinin Banka kayıtlı cep telefonuna hızlıca iletilerek, Troy mağazalarında ve troyestore.com sitesinde ödeme anında kullanılabilecek. Kampanya sürecinde asıl kart sahipleri yanı sıra, ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan harcamalar da asıl kart sahibinin avantajlarına dahil edilebilecek.

Ziraat Bankası'nın Öğrencilere Yönelik Kararlılığı!

Ziraat Bankası'nın Ağustos kampanyası, öğrencilere ve öğretmenlere yönelik sunulan avantajlarıyla dikkat çekiyor. Kampanya koşullarında herhangi bir değişiklik olması durumunda, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Artı Bilgisayar A.Ş. tarafından gerekli açıklamalar yapılacaktır. Bu özel kampanya ile Ziraat Bankası, öğrencilere ve öğretmenlere teknolojiyi daha erişilebilir kılma hedefini güçlü bir şekilde destekliyor. Teknoloji dolu bir eğitim için siz de bu fırsatı kaçırmayın!