İstanbulkart Sahiplerine 150 TL Geri Ödeme Fırsatı: Ramazan Ayında Geçerli!

İstanbulkart kullanıcıları için müjdeli haber! Ramazan boyunca devam edecek olan özel kampanyamızla, alışverişlerinizde nakit iade fırsatını kaçırmayın. İşte kampanya detayları:

İstanbulkart Sahiplerine 150 TL Geri Ödeme Fırsatı: Ramazan Ayında Geçerli!

Ramazan Alışverişlerinizde Nakit İade Fırsatı

Ramazan ayı boyunca, İstanbulkart sahipleri seçili marketlerde yapacakları alışverişlerde geri ödeme fırsatından yararlanabilecekler. CarrefourSA, A101, Bim, Migros, Şok, Hakmar gibi marketlerde tek seferde 750 TL ve üzeri alışveriş yapan her kullanıcı, ilk harcamalarında 75 TL, ikinci harcamalarında da 75 TL olmak üzere toplamda 150 TL nakit iade kazanacak.

Kampanya Süresi ve Detayları

İstanbulkart Ramazan kampanyası 9 Nisan’a kadar devam edecek. Her kullanıcı sadece ilk 2 alışverişte kampanyadan faydalanabilecek. Sosyal kart sahipleri kampanyadan yararlanamazken, yapılan harcamaların iptal edilmesi durumunda ödeme geri alınacaktır.

Kartınıza Yüklenen Geri Ödemeleri Kullanımı

Kampanyadan kazanılan geri ödemeler, İstanbulkart’a otomatik olarak yüklenecek. Nakit olarak talep edilemeyen bu paraları kartınızın mobil uygulamasında ya da belirlenen noktalarda kullanabilirsiniz. Artık alışverişlerinizde daha fazla tasarruf etmenin tam zamanı!