İslam Memiş sonunda ağzındaki baklayı çıkardı! Yaza düğün yapacaklar altında bu rakama hazırlansın

O finans uzmanı 2024 yılı altın için önemli açıklamalarda bulundu. Hanfi finans uzmanı açıklamada bulundu? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

İslam Memiş sonunda ağzındaki baklayı çıkardı! Yaza düğün yapacaklar altında bu rakama hazırlansın

İslam Memiş 2024 yılı gram altın için yeni rekor açıklamasında bulundu. İslam Memiş açıklaması nedir? Tüm detaylar haberimizde.

O FİNANS UZMANI AÇIKLADI!

Altın ve para piyasa uzmanı İslam Memiş 2024 senesi için duyuruda bulundu.gram altın

2024 senesi gram altın için rekor duyuruda bulunuldu. Finans uzmanı olan Memiş, 2024 senesi tahmininde bulundu. Değerlendirmelerde bulundular. İslam Memiş şu açıklamalarla duyuruda bulundu: '2024'e girmekle birlikte enstrümanlar zirveye doğru yükselişe geçiyor. Gram altın 2055 TL, ons altın 2.65 dolar seviyesindedir. Geçen haftaya göre baktığımızda 20 TL artış yaşanmış bulunmaktadır. Orta, uzun vadede baktığımızda zirveye ulaşacaktır. Senenin ilk çeyreğinde altın fiyatı 2150-2200 TL civarında yer almaktadır. Orta çeyreğinde ise 2500 TL, üçüncü çeyreğinde 2700, diğer kalan kısmında 3000 TL seviyesinde seyretmektedir. Dolar, ons altın yükselişinden etkilenerek gram altın zirveye ulaşmaktadır. Yükseliş devam edecektir. Altın uzun vadeli yatırım olarak görülmeli bir ay sonra bu fiyatlar ucuz kalacaktır.' açıklamasında bulundu.