İki otomobil devinden ucuz araç fırsatı! Birikmiş parası olanlar o modeli 419 bin TL'ye alacak

Otomobil almak isteyen ama bütçesine uygun olan araç bulamayanlara müjde, hayalleri gerçek olacak. Bu iki otomobil firmasından beklenmedik bir indirim haberi geldi. İşte detaylar…

İki otomobil devinden ucuz araç fırsatı! Birikmiş parası olanlar o modeli 419 bin TL'ye alacak

Yaşanılan enflasyon sorunu sonrası oluşan ekonomik koşulların ardından otomotiv sektörü de bu durumdan ciddi şekilde etkilendi. Fiyatının yüksek olması otomobil almak isteyen birçok vatandaşın bu hayalini çözüm aramaya veya ertelemeye başlamasına neden oldu. Araç sahibi olmak isteyenlere bu iki otomobil şirketinden kasım indirim haberi geldi. Detaylar haberimizde…

su

FİAT VE CİTROEN'DEN UYGUN FİYATLI SIFIR ARAÇ MÜJDESİ!

Fiat ve Citroen uygun fiyatlı yeni otomobilleriyle dikkat çekiyor. Standart Fiat Fiorino Cargo modeli 603.900 TL, Citroën Ami One Electric modeli ise 419.000 TL fiyatla satılıyor.

Yükselen yeni araba fiyatları birçok vatandaşın doğru arabayı aramasına neden oldu. İşte bu noktada Fiat ve Citroën uygun fiyatlı modelleriyle öne çıkıyor. Standart Fiat Fiorino Cargo modeli 603.900 TL, Citroën Ami One Electric modeli ise 419.000 TL fiyatla satılıyor. Yeni arabaların artan maliyetleri birçok insanı doğru arabayı aramaya yöneltti. Şu anda hafif ticari araç modelleri de bir seçenek. Uygun fiyatlı hafif ticari araç modelleri şehir trafiğinde konfor sağlar.

Burada Fiat Fiorino Cargo'nun standart donanıma sahip modeli uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Aslında güncel promosyon fiyatı 603.900 TL. 1.3 M.Jet 95 HP E6.4 motordan güç alan Fiat Fiorino Cargo, 95 HP güç ve 215 Nm tork üretiyor. Manuel şanzımanla donatılan araç, 0'dan 100 km/saat hıza 13,2 saniyede ulaşıyor ve 156 km/saat azami hıza ulaşıyor.

Hafif ticari araç modellerinin yanı sıra Citroën Ami modelleri de uygun fiyatları nedeniyle pek çok kişinin ilgisini çekebilmektedir. Aslında şehir içi ulaşımda da alternatif seçeneklerden biri sayılabilir.

Citroën Ami One Electric modelinin fiyatı 419.000 TL. 5,5 kW elektrik motoruyla donatılan araç, 6 beygir güç ve 80 Nm tork üretiyor. 5,5 kWh batarya ile donatılan aracın menzili 75 km.

Araç seçerken alacağınız aracın ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığına dikkat etmenizi öneririz. Bu noktada sadece fiyat değil, teknik özellikleri de karşılaştırmakta fayda var. Fiat ve Citroën markalarına ek olarak. Hyundai, Dacia, Cherry, Renault gibi markaların uygun fiyatlı arabalarını da düşünebilirsiniz.