Hiç evi olmayana TOKİ'den 250 bin konut müjdesi! O illere TOKİ piyangosu vurdu

TOKİ, konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için heyecan verici yeni bir sosyal konut girişimini kamuoyuna açıkladı. Bu duyuruda, evlerin ne zaman teslim edileceği ve fiyat bilgileri de dahil olmak üzere, projenin detayları paylaşıldı. İşte, uygun maliyetli ev sahibi olmayı amaçlayan bireyler için TOKİ tarafından sunulan bu yeni gelişmenin detayları...

Hiç evi olmayana TOKİ'den 250 bin konut müjdesi! O illere TOKİ piyangosu vurdu

2022 yılında başlayan 250 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurular alınmış ve yılın sonlarına doğru kura çekimi gerçekleştirilmişti. Kura sonucu belirlenen talihlilerin ardından, konutların inşası için bekleyiş başlamıştı.

Evlerin inşası ve teslimatının beklendiği bu süreçte, TOKİ'nin resmi web sitesi üzerinden yeni bir bilgilendirme yapıldı. Yayınlanan bu yeni duyuruda, belirli bir şehirdeki konutların teslim edileceği bilgisi paylaşıldı.

Ayrıca, TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan duyuruda, aylık 6 bin 212 TL taksit seçeneğiyle konut satışının yapıldığına dair bilgiler verildi.

TOKİ'nin bu duyurusunda şu sözler dikkat çekti:

toki konut

TOKİ'nin yayımladığı resmi bilgilere göre, konutların fiyatlandırması belirlenmiş durumda. Evlerin maliyetleri hakkında daha fazla bilgi almak için ilgili linklere göz atabilirsiniz.

Öte yandan, konutların sahiplerini bulacağı kura çekimi, 16 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Isparta'da yapılacak olan bu kura ile 350 adet konutun yeni sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.