Heyecan Verici Haber! Bankada Çalışmak İsteyenlere Kaçırılmaz Fırsat: 5 Şehirde ve 15 Kadroda Dev Personel Alımı

Bankacılık sektöründe çalışmak isteyenler için sevindirici haberler var. Bir banka, farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak ve bu alımlar 5 farklı şehirde gerçekleştirilecektir. Başvuru yapacak adaylar için gerekli başvuru şartları ayrıntılı olarak açıklanmıştır. İşte personel başvurusuyla ilgili detaylar...

Heyecan Verici Haber! Bankada Çalışmak İsteyenlere Kaçırılmaz Fırsat: 5 Şehirde ve 15 Kadroda Dev Personel Alımı

Şekerbank tarafından yapılan açıklamaya göre, banka bünyesinde farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacağı duyurulmuştur. Bu alımların 5 il için gerçekleştirileceği belirtilmiş olup başvuru detayları da araştırılmaktadır. Başvuruların belirlenen tarihler arasında hızlı ve kolay bir şekilde yapılacağı ifade edilmiştir. Başvuruda bulunacak adayların başvuru işlemlerini doğru ve eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İşte personel başvurusuyla ilgili detaylar...

Hangi İllerde Alım Yapılacak?

Şekerbank, kurum bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amacıyla farklı pozisyonlarda alım yapılacağını duyurmuştur. Alımların gerçekleştirileceği 5 farklı şehir için detaylar açıklanmıştır. Şekerbank tarafından personel alımı yapılacak iller şunlardır:

  • İstanbul
  • Kocaeli
  • İzmir
  • Bursa
  • Sakarya

Hangi Pozisyonlarda Personel Alımı Yapılacak?

Şekerbank'ın yayınladığı ilana göre, 15 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı vurgulanmıştır. İlan kapsamında en az personel alımının İstanbul'da gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Kurum bünyesinde gerçekleştirilecek alımların detayları şu pozisyonlarla sınırlıdır:

  1. Bireysel Banka Müşteri Temsilcisi
  2. Kurumsal Bankacılık Portföy Yöneticisi
  3. Operasyon Yönetmeni / Yönetmen Yardımcısı
  4. Kurumsal Bankacılık Satış Temsilcisi
  5. Kobi / İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
  6. Dış İşlemler Ödemeler Operasyonu
  7. Merkezi İşlemler Operasyon Yetkilisi
  8. Ödeme Sistemleri Yetkilisi
  9. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
  10. Şubeler Operasyon Yetkilisi
  11. Yabancı Para Operasyonları Yetkilisi

Belirtilen alımların İstanbul'da gerçekleştirileceği ifade edilirken, İzmir'de İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Bursa'da Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi ve Kocaeli'de Özel Birikim Müşteri Temsilcisi alımı yapılacağı vurgulanmıştır.

bankaa.png

Başvurular Nasıl Yapılacak?

5 farklı ilde ve 15 farklı kadroda gerçekleştirilecek olan alımlar için adayların istedikleri kadroya başvuru yapmaları gerekmektedir. Personel başvurularının Kariyer.net platformu üzerinden yapılabileceği belirtilmiş olup başvuruyla ilgili detayların banka ve platform aracılığıyla öğrenilebileceği vurgulanmıştır. İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar resmi banka adresini ziyaret ederek tüm detayları öğrenebilirler.