Herkes Akaryakıta Dev İndirim Bekliyordu Ama Akaryakıta Zam İddiası Geldi

Brent petrolün büyük değer kaybetmesiyle beraber indirim haberleri beklenirken ortaya büyük bir iddia atıldı. Akaryakıta zam geleceği belirtildi.

Herkes Akaryakıta Dev İndirim Bekliyordu Ama Akaryakıta Zam İddiası Geldi

Brent petrolün 82 dolara kadar düşmesiyle beraber herkes gözünü akaryakıta gelecek indirimlere çevirmişti. Kimi kaynaklardan 1,5 ile 2 lirası indirim geleceği belirtiliyordu.

Hatta bazı kaynaklardan 5 liraya yakın indirim geleceği söylentileri vatandaşları oldukça heyecanlandırmıştı. Hatta geciken indirim sonrası sosyal medya kullanıcıları #OİndirimGelecek etiketi altında indirim çağrısında bulundu.

Petrol Fiyatları Yeniden Yükseldi

Ancak ne yazık ki araç sahipleri bekledikleri indirim haberini almadan petrol fiyatları yeniden yükselmeye başladı. Brent petrol, yeniden 87,5 dolar seviyesine yükseldi. Bu yükselişle beraber artık indirim umutları da tükendi.

Geçen sene bu aylarda brent petrol fiyatları 78 dolar seviyelerinde seyrederken benzinin ortalama litre fiyatı 7,75 lira, motorinin litre fiyatı ortalama 7,25 liraydı. Ancak şuan için benzinin ortalama fiyatı 19 lira 24 kuruş, motorinin ortalama litre fiyatı ise 23 lira 12 kuruş.

Zam İddiası Var

İndirim haberi yalan olurken bu sefer de ortaya zam iddiası çıktı. Bazı kaynaklarda motorine 1 lira 25 kuruş, benzine ise 96 kuruş zam geleceği iddia edildi, ancak konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /