Hayalinizdeki Araba Şimdi Daha Yakın! Halkbank'tan 5.645 TL'lik Ödeme ile Sıfır Araç Sahibi Olma Şansı Kapınızda! İşte Detaylar!

Enerji sektörü Türkiye'de hızla büyüyor ve gelişiyor. Kalen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öztürk, her geçen yıl sektördeki bu büyümenin sürdüğünü ve Türkiye'nin yatırımcılar ve fonlar için çekici bir destinasyon haline geldiğini belirtiyor. Öztürk, büyük veya küçük fark etmeksizin, yatırımcıları ve fonları Türkiye'ye çekmeyi hedeflediklerini ifade ediyor.

Hayalinizdeki Araba Şimdi Daha Yakın! Halkbank'tan 5.645 TL'lik Ödeme ile Sıfır Araç Sahibi Olma Şansı Kapınızda! İşte Detaylar!

Özellikle yenilenebilir enerji alanında ülkemize yatırım yapmaları için iş ortaklıkları veya direkt ilişkiler kurarak hedef kitlelerini ikna etmeyi amaçlıyorlar. Onur Öztürk, "Türkiye, yatırım için doğru bir ülke ve 2024'te bunu daha net bir şekilde göreceğiz" diyor.

Temiz Enerji Yatırımlarıyla Geleceği Şekillendirme Hedefi

Öztürk, önümüzdeki dönemde temiz enerji yatırımlarının sektörü daha da domine edeceğini vurguluyor. Enerji sektörü, diğer endüstriler gibi hassas dengelere sahip. Dünyanın herhangi bir yerindeki politik gerginlikler veya ekonomik dalgalanmalar, sektörü doğrudan etkileyebilir. Bu kırılganlığın en önemli nedenlerinden biri, fosil yakıtlara olan bağımlılıktır. Ancak, temiz enerjiye yapılan yatırımların artmasıyla bu etkilenmenin azalacağına inanıyoruz. Öztürk, 2023'ü zor bir yıl olarak nitelendiriyor ancak hem paydaşlarının hem de kendi şirketlerinin üretimde bir aksama yaşamadan büyümeye devam ettiğini belirtiyor.

Geleceğe Güvenle Bakmak: 2024'te Yatırımlarla Başarıyı Sürdürmek

Öztürk, 2023'ü enerji sektörü ve kurumları açısından değerlendirerek, "Malzeme tedariğinde ve yenilenebilir enerji santralleri taahhüt işinde sektörümüzün öncülerinden biri olarak konumlanıyoruz. Yatırımcıların, esnafların ve son kullanıcıların ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde çözüyoruz. Özellikle pandemi döneminde stratejik bir alan olan elektrik enerjisinde her zaman sahada olduk. Kuruluşumuzdan bu yana logaritmik bir yükseliş trendini sürdürüyoruz. Ekonomik çalkantılardan çekinmedik. Ülkemizin dinamiklerini bilmek ve bunlara güvenmek, cesur ve atik politikalar izlememizi sağladı" diyor.