Halkbank müşterileri dikkat! Faturalara 500 TL indirim yapılacak!

Halkbanklı müşteriler fatura ödeyenlere 500 TL geri ödeme verecek! Detaylar haberimizde...

Halkbank müşterileri dikkat! Faturalara 500 TL indirim yapılacak!

Halkbank, artan fatura maliyetlerine karşı evine fatura gelen vatandaşlar için müjdeli bir haber duyurdu. Temmuz ayı boyunca, düzenli fatura ödemesi yapan bireysel kredi kartı müşterilerine toplamda 500 TL’ye kadar para iadesi yapılacak.

Halkbank, 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında, kredi kartı veya vadesiz hesaplarından yeni otomatik fatura talimatı veren müşterilerine her talimat için 50 TL, toplamda ise 500 TL ParafPara sunacak. Bu fırsattan yararlanmak için müşterilerin, Paraf Mobil uygulaması üzerinden "HEMEN KATIL" butonuna tıklamaları veya "FATURA" yazarak 3404’e SMS göndermeleri gerekiyor.

Kampanyaya katılım sağlamak için öncelikle belirtilen yöntemlerle kayıt olunması gerekiyor. Sonrasında, bireysel kredi kartı veya Halkbank’taki vadesiz hesap üzerinden otomatik fatura talimatı verilmesi şart. Ödül kazanabilmek için, talimat verilmeden önce kampanyaya katılım sağlanması önemlidir.

halkbank

Kampanya kapsamında kazanılan ParafParalar, 9 Ağustos 2024 tarihinde, talimatın tanımlandığı kredi kartına veya en son kullanılan vadesiz hesaba yüklenecek. Ancak, kampanya başlangıcı itibarıyla aktif olan talimatların iptal edilip tekrar verilmesi durumunda, bu talimatlar kampanyaya dahil edilmeyecek.

Halkbank’ın bu kampanyası, otomatik ödeme talimatı vererek düzenli fatura ödeyenlere ek bir kazanç sağlarken, fatura yükünü hafifletmek isteyenler için de önemli bir fırsat sunuyor. Fırsattan yararlanmak için acele edin, son tarih 31 Temmuz 2024!