Halkbank kredi vanasını açtı! 70.000 TL nakit almak için tek işlem yeter

Halkbank müşterilerine özel kampanyalarını sunmaya devam ederken kredi musluklarını açtığı görülüyor. 70 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ve başvuruların başladığını duyuran bankadan tüm detaylar yayınlandı.

Halkbank kredi vanasını açtı! 70.000 TL nakit almak için tek işlem yeter

Geçim sıkıntı yaşayan vatandaşları biraz olsun rahatlatmak amacıyla kredi kampanyasını açıklayan Halkbank, emeklilere özel düşük faiz oranlı kredilerini açıkladı. Krediye başvuruda bulunan emeklilere 5 bin TL hediye edileceği öğrenildi. İşte Halkbank'tan emeklilere özel kredi avantajının detayları...

HALKBANK'TAN EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ
İhtiyaç kredisi kampanyası emekli vatandaşların yüzünü güldürürken emekli maaş müşterileri için düzenlemeye gidildi. Faiz oranı yüzde 4,39 olurken krediye başvuruda bulunan emeklilere ise 5.000 TL hediye edileceği bilgisi verildi.

halkbank emekli kredileri50 bin TL'ye kadar başvuru yapılan tutarlar için 26 ay vade, 100 bin TL'ye kadar olan kredi miktarlarında 24 ay, 100 bin TL ve üzeri kredi tutarlarında ise 12 ay vade seçenekleri sunuldu.
70.000 TL kredi için 24 ay vade kullanılurken aylık ödeme tutarı 5.427 TL olurken toplamda geri ödeme ise 130 bin 258 TL olarak belirlendi.