Halkbank emeklilere kol kanat gerdi! Nakit sıkıntısına 50.000 TL'lik kredi başvurularını başlattı

Halkbank tarafından müşterilerine özel kampanya duyurusu geldi. "Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi" olarak başlatılan projeyle beraber esnek ödeme seçenekleri ve maddi rahatlık amaçlanıyor. İşte Halkbank'ın emeklilere özel sunduğu kredi imkanları hakkında detaylar...

Halkbank emeklilere kol kanat gerdi! Nakit sıkıntısına 50.000 TL'lik kredi başvurularını başlattı

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine özel devlet tarafından 50 bin TL'lik nakit destek vurgulanırken bu önemli destekle ekonominin yol açtığı sorunlar ile başa çıkmak için emekliler şubelere akın etti. Halkbank "Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi" kampanyası üzerinde çeşitli avantajlar sundu.

Halkbank, emeklilerine özel sunulan ihtiyaç kredisi üzerinden çeşitli fırsatlar sağlanırken 100 bin TL'ye kadar olan emekli ihtiyaç kredilerinde düşük faiz oranlar ve uygun ödeme imkanları sunuldu. 50 bin TL ve 100 bin TL arasındaki kredilerde vade seçeneği yer alırken emekli ihtiyaç kredilerinde uygulanan faiz oranları yüzde 3,89 olarak belirlendi.

halkbank
Ödeme seçenekleri ile kolaylık sağlanırken eşit dağılan, artan, azalan şeklinde 3 ayda bir eşit ödeme miktarlarıyle esnek ödeme sunuldu. 50.000 TL'lik düşük faizli emekli ihtiyaç kredisinde faiz oranı %3,89'dur ve aylık ödeme tutarı sadece 3.043,88 TL'dir. 36 ay boyunca ödenen taksitlerin toplam geri ödeme tutarı ise 109.578 TL'dir.

Başvurular ise Hakbank şubelerinden, internet üzerinden ya da mobil bankacılıktan gerçekleşmektedir. Halkbank'ın tercih edilmesi üzerine krediden yararlanmak için emeklilerin maaşlarını bu banka üzerinden almaları gerekir.