Günde iki kahve parası ödeyen 70.000 TL kredi alır! Emeklinin nakit derdini sonlandıran kredi

Ekonomik zorluklar devam ederken emeklilerin yüzünü güldürecek gelişme! Günlük 155 TL'ye kredi kampanyası! Tüm detaylar haberimizde.

Günde iki kahve parası ödeyen 70.000 TL kredi alır! Emeklinin nakit derdini sonlandıran kredi

Emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yeni bir kampanya başladı. 70 bin TL kefilsiz kredi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE KREDİ KAMPANYASI

Enflasyon, dolar kuru yükselişi ve küresel anlamdaki ekonomik kriz ülkemizde de en çok emeklileri vurmaya devam ediyor. Temmuz zamlarıyla da tatmin olmayan emekli vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. 

emeklilere büyük kredi kampanyası

Emeklilere Cumhuriyet'in 100. senesine özel bir kereye mahsus ikramiye ödemesi de yapılacak. Vatandaşlar maaş iyileştirmelerini ise heyecanla bekliyor. PTT AktifBank üstünden müşterilerine kredi ödemesi yapacak. AktifBank emekli müşterilerine yüzde 3.19 faiz oranıyla 70 bin TL'ye kadar kredi ödemelerini 36 ay vade seçeneğiyle sunacak. AktifBank kredi ödemesi için emekli müşterilerinden kefil talep etmeyecek. 70 bin TL 36 ay vadeli kredinin aylık taksit tutarı 4.660.44 TL olacak.