Gram altında ibre terse dönüyor! Yükseliş değil düşüş tarihi verildi

Altın gram fiyatında dip fiyatlar ile ilgili olarak İslam Memiş'ten açıklama geldi.

Gram altında ibre terse dönüyor! Yükseliş değil düşüş tarihi verildi

 GRAM ALTIN O TARİHTE DİP YAPACAK

Uzun zamandır yükseliş eğiliminde olan gram altın rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Özellikle 2024 yılı itibari ile gram altında daha fazla yükseliş seyrinin olacağını belirten ekonomistler Altın gram için dip seviyeyi açıkladı. İşte gram altın için dip rakam ve geleceği tarih…

altın

Fed faiz indirimi ve ons altının sürekli olarak rekor sayılara ulaşmasıyla sürekli fiyat tazeleyen gram altında dip fiyatı yatırım uzmanları 2 bin lira olarak açıkladı. Piyasalar hakkında açıklamaları ile gündeme gelen ve önemli açıklamalarda bulunan İslam Memiş, gram altın için bundan sonraki süreçte 2 bin lira seviyelerinin dip olduğunu belirtti.

GRAM ALTINDA REKOR DENEMELERİ

Gram altın fiyatlarının ons altındaki yükseliş nedeniyle sürekli olarak fiyat tazelediğine vurgu yapan Memiş bundan sonra gram altının daha da yükselmesinin olası olduğunu vurguladı.

Uluslararası piyasalarda gram altın, komisyonsuz 1983 lirayı test ettiğini belirten Memiş Kapalıçarşı'da gram altın, 2054 liraya kadar yükseldi. 2024 te altının altın çağını yaşayacağını hatırlatan Memiş, altının 3000 lira seviyesine ulaşabileceğinin de altını çizdi.