Gram altında dananın kuyruğu kopacak! Düğünü olanlar dikkat: 3 bin TL'yi sollayıp geçecek

2024'te altın fiyatları ile ilgili yorum yapan Kuyumcu Şener Bayrak yatırımcılara ne tavsiyede bulundu....İşte detaylar...

Gram altında dananın kuyruğu kopacak! Düğünü olanlar dikkat: 3 bin TL'yi sollayıp geçecek

DÜĞÜN YAPACAKLAR YANDI.. ALTIN ÖYLE BİR YÜKSELECEK Kİ…

Altın 2024 te en çok kazandıran yatırım araçlarından biri olacak. Uzmanlar 2024 yılı altın tahminlerini yaparken altın yükseleceği o fiyatı da açıkladı. Kuyumcu Şener Bayrak, gram altın ile ilgili olarak yatırımcılara özel tavsiyelerde bulunarak altının bu yıl 3.500 TL'ye yükselmesinin muhtemel olduğunu belirtti. Yatırımcıların altın yatırımında kazanacaklarını belirten Bayrak altın alacakların elini çabuk tutması gerektiğini belirtti.

altın

Özellikle gram altında 2024 yılının çok parlak geçmesini beklediklerini belirten uzmanlar yatırımcılara öngörülerini açıkladı. İşte gram altın ve altının 2024 yılında çıkış yapacağını söyleyen Bayrak’ın değerlendirmeleri….

ŞENER BAYRAK ALTIN YORUMU

Gram altının yükseleceği yeri açıklayan kuyumcu Şener Bayrak, “Gram altın, 2024 yılına yükselişle başladı. Altın fiyatlarında bu yükseliş daha da sürecek. Bu da altın almak isteyen yatırımcıların her geçen gün artması demek. Şu an imkansız gibi dursa bile gram altın 3.500 TL'yi rahat görecek’ dedi. Yatırımcıların aldıkları altından kar etmeleri için ellerini çabuk tutmalarını isteyen Bayrak yatırımcıların bu yıl piyasayı da yakından takip etmesini ve bir alım fırsatı geldiğinde bunu değerlendirmesinin doğru adım olduğunu belirtti. Yatırımcıların önümüzdeki günlerde özellikle düğün hazırlıkları için alımları arttırmasını beklediğini belirten Kuyumcu Bayrak eğer düğün içi alınacak altınlar için yaz beklenirse şimdi alanlara göre zarar edeceklerini belirtti.