Gram altın borçlananlara son fırsat! O tarihe kadar alan 3000 TL gazabından kurtulacak!

Yatırımcının en fazla rağbet ettiği gram altın için ekonomi uzmanı ve yatırımcının sıkı takip ettiği İslam Memiş yatırım yapacak olanlara yenden altın için uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Gram altın borçlananlara son fırsat! O tarihe kadar alan 3000 TL gazabından kurtulacak!

Son zamanların en popüler yatırım aracı olan gram altın yatırımcının sıkı takip ettiği bir ürün olmaya devam ediyor. Bu yüzden İslam Memiş yatırım yapanlara ve yapmak isteyenlere yön vermek adına ciddi uyarılar yaptı. Detaylar haberimizde…

işçi

GRAM ALTIN İÇİN YENİ ALIM FIRSATI GELİYOR! ALTINDA 3 BİN LİRA ÖNCESİ SON TREN KALKIYOR

Altın fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri yaşandı. Altın fiyatları hızla artıyor. Gram altının fiyatı ONS'nin desteğiyle yükselerek haftanın son işlem gününde 2.380 dolara ulaştı. İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükseliş eğiliminin sona ereceğini ve alım fırsatlarının ortaya çıkacağını duyurdu. Ancak İslam Memiş önümüzdeki hafta bunu vurguladı. Altın fiyatı olumlu yönde ilerliyor. ONS 2360 dolardan işlem görürken, 1 gram altının fiyatı 2440 TL civarında seyrediyor. Altınla ilgili olarak İslam Memiş, fiyatın düşeceğini açıklayarak tarih verdi.

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN YORUMU

Altın ve gümüş piyasası uzmanı İslam Memiş, altına ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

ONS ALTIN HIZLI YÜKSELDİ!

İslam Memiş'in açıklamasından öne çıkanlar şöyle: “Ons altın 3 haftanın en yüksek seviyesini gördü. Mayıs ayında altının ons başına 2.280 ila 2.380 dolar aralığını izleyeceğiz. Haftanın son işlem gününde ons altın 2.344 ile 2.378 dolar arasında işlem gördü.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DÜŞÜŞ VAR"

2.380 dolar seviyesi test edildiği için önümüzdeki hafta tekrar aşağı yönlü hareketler mümkün.

Önümüzdeki hafta düşüş var. 2.280-2.380 dolar aralığını izlemeye devam edeceğiz.

ALTIN GRAM FİYATI İÇİN ALIM FIRSATI

Haftanın son işlem gününde açık piyasada 1 gram altın 2 bin 450 ile 2 bin 494 lira arasında işlem gördü. Gram başına 2435 ila 2485 lira aralığına sadık kalacağız.

Ancak ons altının tekrar 2.300 doların altına düştüğünü görürken gram altının ikinci bir aşağı yönlü hareketini görebiliriz.

Alt gramdaki direnç seviyesi 2500 lira. Mayıs ayında gram altın 2 bin 400 ila 2 bin 500 lira arasında kalabilir.

"UZUN VADEDE YÜKSELİŞ BEKLENTİMİZ VAR"

Orta ve uzun vadede beklentilerimiz olumlu olmaya devam ediyor. Gram altının 2 bin 700 liraya, ardından 3 bin liraya ulaşacağını tahmin ediyorum.

UYARI: BU HABER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR