Garanti BBVA'dan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası!

Garanti BBVA, 1 Haziran - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak faizsiz nakit avans kampanyasıyla müşterilerine 10.000 TL'ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Garanti BBVA'dan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası!

Garanti BBVA, müşterilerine cazip bir kampanya sunarak ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sağlıyor. 1 Haziran - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, müşteriler 6 ay vadeli ve sıfır faizli olarak 10.000 TL'ye kadar nakit avans çekebilecekler.

Kampanyadan faydalanabilmek için müşterilerin Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olma sürecini tamamlamaları gerekmektedir. Uzaktan müşteri olma süreci, Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamadığı takdirde kampanyadan yararlanma imkanı bulunmamaktadır. Müşteri olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet veya BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler kampanyadan faydalanabilirler. Başvurusu onaylanan ve kartı açılan müşteriler, kredi kartlarını kullanarak kampanyadan yararlanabileceklerdir.

Kampanya kapsamında nakit avans çekebilmek için müşterilerin kredi kartının şifresini belirlemiş ve kullanıma açık olması gerekmektedir. Şifresi belirlenmemiş veya henüz kullanıma açılmamış kartlar kampanyadan faydalanamazlar. Kampanya kapsamında açılan müşteri hesapları, 1 Haziran - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilecektir. Kampanya kapsamında faizsiz nakit avans, kredi kartı açıldıktan sonra sadece bir kez kullanılabilecektir.

Kampanya dahilinde müşteriler, en fazla 10.000 TL'ye kadar taksitli nakit avans çekebilirler ve bu tutarı 6 taksit halinde ödeyebilirler. 10.000 TL'den daha yüksek tutarlar veya 6 taksitten farklı vadelere yapılan nakit avans çekimleri için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır. Kampanyadan yararlanmak için Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet veya BonusFlaş üzerinden işlem yapılmalıdır. ATM veya Müşteri İletişim Merkezi kanalları kampanyaya dahil değildir.

Kampanya, her bir müşteri için bir kez kullanılabilir. Kampanya döneminde birden fazla kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin sadece ilk onaylanan kredi kartları kampanyaya dahil olacaktır. Önceki aylarda faizsiz taksitli nakit avans kampanyalarından yararlanıp daha sonra kartını kapatan ve tekrar kart alan müşteriler kampanyadan yararlanamazlar. Kampanyaya bireysel ve asıl kredi kartları dahildir. Ticari kredi kartları, ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahil değildir. Kredi kartı başvurusu onaylanmayan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar.

Kredi başvurusu yapmak isteyenler, Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek bankanın müşterisi olabilir ve ardından başvurularını internet üzerinden yapabilirler.

Bu kampanya ile Garanti BBVA, müşterilerine faizsiz nakit avans imkanı sunarak finansal ihtiyaçlarını karşılama konusunda destek olmayı hedefliyor. Kampanyanın detaylarını inceleyerek başvurularınızı gerçekleştirebilir ve faizsiz nakit avans fırsatından yararlanabilirsiniz.