Fiat'ta çıldırtan indirim! Bu modeli sadece 611 bin 900 TL'ye satılacak

Ekonomik koşullar nedeniyle sıfır ya da ikinci el araç almak için verilen ücretler rekor kırarken, Fiat, ucuza otomobil kampanyası başlattı. Piyasaya kıyasla çok daha ucuz fiyatlarla satış yapacağını duyuran popüler marka Fiat, kampanyasının detaylarını da aktardı. Araç fiyatlarının milyonlarca liraya yükseldiği bu aylarda 611 bin 900 liraya araç satışı yapacağını duyurdu.

Fiat'ta çıldırtan indirim! Bu modeli sadece 611 bin 900 TL'ye satılacak

Araç almanın hayal olduğu bugünlerde popüler otomobil markası Fiat, yeni bir kampanya başlattı. En sevilen modellerinden Fiorino’da kampanya başlatan Fiat, ÖTV muafiyeti olan vatandaşları için yeni bir fırsat sundu. İşte Fiat’ın yeni kampanyası! 

Otomobil piyasasında ikinci el fiyatları bir dönem sıfır fiyatlarını geçerken, araç almak neredeyse hayal oldu. Galeriler sıfır araç teslimi için aylarca bekletirken, ikinci el fiyatları fahiş seviyede yükseldi. Bunun üzerine Fiat, yeni bir kampanya başlatarak anında teslim sıfır araç kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yalnızca ÖTV muafiyeti olanların araç satın alabileceği belirtilirken, fiyatların 611 bin lira civarına kadar düşmesi dikkat çekti. 

Sıfır ve ikinci el araç kredilerinde faizler yüzde 6’ya dayanırken, bazı markalar sıfır faiz kampanyaları başlattı. Fiat ise bu noktada en sevilen modeli Fiorino’da fiyatları düşürdü. ÖTV muafiyeti olanları hedefleyen marka, şartları sağlayanların 611 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla sıfır araç sahibi olabilecekleri açıklandı. 

fiat fiorino

ÖTV muafiyeti olanlara 611 bin 900 liraya sıfır otomobil! 

ÖTV muafiyeti olanların faydalanabileceği kampanya kapsamında yüzde 45 ve üzeri engelli olanlar hedeflendi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) onayı ile alınacak olan engellilik raporu ile müracaat edebilecek olan engelliler, ÖTV’siz olarak uygun fiyatlara araç satın alabilecek. 

ÖTV’siz Fiat Fiorino fiyat listesi 

2024 yılı Mayıs ayında yapılan güncellemeler ile birlikte ÖTV’siz Fiat Fiorino fiyatları şöyle oldu: 

  • Fiat Fiorino Pop 1.4 77 HP Fire E6DF 611 bin 900 TL
  • Fiat Fiorino Safeline 1.4 77 HP Fire E6DF 625 bin TL
  • Fiat Fiorino Premio 1.4 77 HP Fire E6DF 646 bin 700 TL