Faturasını böyle ödeyen 750 TL'yi kapar! Faturalar bedavaya gelecek

Elektrik, su ve doğalgaz gibi temel hizmetlerin faturaları için QNB Finansbank'tan heyecan verici bir kampanya duyurusu yapıldı. Otomatik ödeme talimatı ayarlayan müşteriler, bu özel kampanyanın bir parçası olacaklar. Banka, otomatik ödeme düzenleyenlere 750 Türk Lirası değerinde bir bonus sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak için son tarih 31 Mayıs. Kampanya kapsamında, müşterilerin faturaları için sağlanan bu destekle, ödemelerinde 750 TL'lik bir katkı sağlanmış olacak.

Faturasını böyle ödeyen 750 TL'yi kapar! Faturalar bedavaya gelecek

QNB Finansbank, fatura ödemeleri için otomatik talimat veren müşterilerine özel bir promosyon kampanyası başlattı. Her bir fatura talimatı için 250 Türk Lirası bonus puan verilecek olup, toplamda 750 Türk Lirası'na kadar ParaPuan kazanılabilir. QNB Finansbank'tan yapılan açıklamaya göre, QNB Mobil uygulaması üzerinden hesap açan veya mevcut vadesiz hesaplarından, ayrıca CardFinans ve QNB First logolu kredi kartlarıyla verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatında müşteriler bu avantajdan yararlanabilecek.

QNB Finansbank, fatura ödemeleri için özel bir promosyon dönemi ilan etti. 1 Mayıs'tan 31 Mayıs'a kadar sürecek olan bu kampanya, QNB Mobil üzerinden yeni müşteri kaydı yaptırıp, video görüşme yoluyla hesap açan herkesi kapsıyor. Aynı zamanda, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ya da QNB Finansbank'ın vadesiz hesapları aracılığıyla verilecek yeni otomatik fatura ödeme talimatları da bu kampanyadan yararlanabilecek. Ancak, kampanya süresince iptal edilen ve sonra yeniden verilen talimatlar için ödül kazanımı söz konusu değil.

QNB Finansbank

QNB Finansbank'tan Fatura Kampanyası Şartları

QNB Finansbank'ın fatura ödeme kampanyası kapsamında, her yeni otomatik ödeme talimatı veren müşterilere 250 TL değerinde ParaPuan verilecek, toplamda ise 750 TL'ye kadar ParaPuan kazanma şansı sunuluyor.

Kredi kartıyla verilen talimatlar için, ödül kazanabilmek adına talimat verilen faturanın en az bir defa 30 Haziran 2024 tarihine kadar ödenmiş olması gerekiyor. Talimatların 30 Kasım 2024 tarihine kadar aktif kalması şartıyla, bu süre zarfında iptal edilen talimatlar için ParaPuan ödülü iptal edilecektir. Eğer ParaPuan kullanılmışsa, kullanılan miktar kredi kartı ekstresine borç olarak yansıtılacaktır.

Kredi kartıyla verilen her talimat için kazanılan ParaPuan'ın 100 TL'lik kısmı, faturanın ödendiği ayın son iş gününde; kalan 150 TL'lik kısmı ise 1-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında ilgili CardFinans veya QNB First logolu kredi kartına yatırılacaktır.

Hesap üzerinden verilen talimatlar için, ilgili faturanın 30 Haziran 2024 tarihine kadar ödenmesi gerekmekte ve kazanılan ParaPuan, 1-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına aktarılacaktır.

Ödeme gününde hesap bakiyesi veya kredi kartı limiti yetersizse, fatura ödemesi yapılamayacaktır. Bu kampanya yalnızca CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesaplar üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir.

ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar iptal edilecektir. Kazanılan ParaPuan'lar, QNB Finansbank'ın anlaşmalı olduğu iş yerlerinde ve POS cihazlarında kullanılabilir.

QNB Finansbank şubeleri, çağrı merkezi, QNB Mobil veya bireysel internet bankacılığı aracılığıyla otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir. Her müşteri bu kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanabilir. Kampanyaya dahil olan faturalar, diğer kampanyalarla birleştirilemez.