Faizsiz kredi müjdesi az önce duyuruldu! 15.000 TL ertelemeli acil kredi kampanyası!

Kredi faiz oranlarının artışı bireyleri ekonomik olarak sıkıntıya sokarken, Ramazan döneminde müjdeli bir haber var. Vatandaşlara özel, üç ay ödemesiz ve faizsiz bir kredi imkanı sunulacak. Detaylar için okumaya devam edin...

Faizsiz kredi müjdesi az önce duyuruldu! 15.000 TL ertelemeli acil kredi kampanyası!

Kredi faizlerindeki artışla birlikte, finansman arayışı içinde olan vatandaşlar için Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan sevindirici bir haber geliyor. Banka, müşterilerine 15.000 TL’ye kadar olan finansmanları için herhangi bir vade farkı olmaksızın hoş geldin finansmanı sağlıyor. Albaraka Mobil uygulaması üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine dokunarak video konferans yoluyla bu avantajlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.

faizsiz kredi

Yılın başından sonuna kadar, yani 01 Ocak’tan 31 Aralık’a dek, Albaraka Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” sürecini tamamlayanlar, bankanın sağladığı özel tekliflerden faydalanma imkanına sahip olacaklar. Dijital platformda müşterilere sunulan Pratik Finansman Kart kampanyası kapsamında, Albaraka’yla yeni ilişki kuran müşterilere, ilk üç ay ödeme yapmaksızın ve 0’dan 24 aya kadar vade seçenekleriyle destek veriliyor. Önceden bankanın müşterisi olanlar ise bu kampanyadan yararlanamıyorlar. 

Belirtilen şartları yerine getiren kişiler, 15 bin TL’ye kadar faizsiz finansman desteği alma şansını yakalayacaklar. İlk ödeme, talep edilirse, 3 ay sonraya kadar ertelenebilir ve toplamda en fazla 6 ay vade ile kredi kullanma fırsatı sunulmaktadır.