Faiz oranı geçen seneden değil güncel! 10 bin TL'ye sıfıra yakın faizle anında kredi çıktı!

Nakit sıkıntısı çekenlere müjde! Sıfıra yakın faizle kredi ödemesi yapılıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Faiz oranı geçen seneden değil güncel! 10 bin TL'ye sıfıra yakın faizle anında kredi çıktı!

Nakit sıkıntılarına son! Bankalardan peş peşe kampanyalar gelmeye devam ediyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SIFIRA YAKIN FAİZLE KREDİ ÖDEMESİ

En çok tercih edilen kamu bankalarından olan Halkbank büyük bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanya kapsamında emekli maaşını bankadan alan ya da emekli maaşını Halkbank'a taşıyan müşterilere düşük faiz oranlarıyla kredi ödemesi yapılıyor. Halkbank tarafından başlatılan kredi kampanyası 31 Aralık tarihinde sona erecek ve emekli müşterilere özel başlatılan kampanya kapsamında 10 bin TL ile 80 bin TL aralığında ihtiyaç kredi ödemesi yapılacak. 

halkbank emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası

Banka müşterilerine yüzde 0.79 faiz oranı uygulayacak. Kredi kampanyasından faydalanmak için başvurular banka şubesi aracılığıyla yapılabilecek. Başvuru yapacak müşterilerin emekli kimlik kartı, emekli maaş cüzdanı, kimlik kartı, ikametgah belgesini sunmaları gerekiyor. Başvuru yapacak vatandaşların 18 yaşını geçmiş olmaları ve 70 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor. Aynı zamanda kredi notunun 1200 ve üstü olması şartı da aranıyor. Emekli vatandaşların ekonomik anlamda zorluk yaşadıkları dönemde Halkbank başlattığı kredi kampanyasıyla ve düşük faiz oranlarıyla emekli müşterilerine destek olmayı hedefliyor. Halkbank resmi internet sitesi ve banka şubeleri aracılığıyla kampanya ile ilgili detaylı bilgi edinilebilir.