Faiz ödemek istemeyene kaçmaz fırsat! 48 saat içinde başvurana faizsiz kredi verilecek

Nakit ihtiyacı olan herkese müjdeli bir haber verildi. Garanti BBVA'nın 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kampanyasına son 2 gününe girildi.

Faiz ödemek istemeyene kaçmaz fırsat! 48 saat içinde başvurana faizsiz kredi verilecek

Mayıs ortası yaklaşırken faizsiz kredi arayanlar için önemli bir fırsat sona eriyor. 26 Nisan'da başlatılan ve 15 Mayıs tarihinde sona erecek Garanti BBVA Faizsiz Kredi Kampanyası'nda son 2 gün kaldığı bilgisi paylaşıldı.

Kampanyadan kimler yararlanabilir?

Garanti BBVA mobil uygulamasını indirip “Müşteri olmak istiyorum” adımına geçerek ilk kez Garanti BBVA müşterisi olanlar 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kampanyasından yararlanabiliyor. Kampanya katılımcıları, Garanti BBVA'ya kaydolduktan sonraki beş gün içinde mobil uygulama üzerinden hayat sigortalı ve %0 faizli kredi başvurusunda bulunup kullanabiliyor. Herhangi bir nedenle şubede müşteri olma süreci tamamlanırsa faizsiz kredi imkanı artık kullanılamayacaktır.

Güncel Garanti BBVA kampanyaları

Kampanya detayları:

Kredi miktarı: 20.000 TL'ye kadar

Faiz oranı: Yüzde 0

Kredi Vadesi: Belirtilmemiş

Hayat sigortası: Gerekli

Başvuru tarihleri: 26 Nisan – 15 Mayıs 2024

Başvuru kanalı: Garanti BBVA Mobil

"Güncel Garanti BBVA kampanyaları"

Garanti BBVA, faizsiz kredi kampanyasının yanı sıra farklı sektörlerdeki müşterilerine mayıs ayında da indirim ve ödüller sunmaya devam etmekte. Bankanın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından güncel kampanyalarla ilgili bilgi alabilirsiniz.

Bu faizsiz kredi kampanyası yalnızca 2 gün daha geçerlidir. Paraya ihtiyacınız varsa Garanti BBVA'nın Mobil uygulamasını indirdikten hemen sonra kayıt olmayı unutmayın!

Faizsiz kredi kampanyasıyla ilgili detaylı bilgi edinebilmek için Garanti BBVA'nın web sitesi olan https://www.garantibbva.com.tr/ adresine giriş yapın. Ayrıca, bankanın devam eden kampanyalarından haberdar olmak için Garanti BBVA'ya ait sosyal medya hesaplarını da takip edebilirsiniz.