Ev sahibi olmak isteyenler o bankaya koşuyor! 10 yıl vadeli 1 milyon TL konut kredisi ödeme planı açığa çıktı

Akbank, yeni yıla hızlı bir başlangıç yaparak konut kredisi musluklarını açtı. Banka, müşterilerine özel olarak sunduğu kampanya kapsamında 1 Milyon TL'lik konut kredisi imkanı sunuyor. İşte detaylar...

Ev sahibi olmak isteyenler o bankaya koşuyor! 10 yıl vadeli 1 milyon TL konut kredisi ödeme planı açığa çıktı

Ev sahibi olmak isteyen ancak bütçesi kısıtlı olan müşterilere özel olarak hazırlanan kampanya, 1 Milyon TL'ye kadar olan konut kredilerini kapsamaktadır. Ayrıca kredi vade süresi 10 yıl olarak belirlenmiştir.

KONUT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

kredi

Konut kredisi kullanmak isteyen müşterilerin yaş ile kredi vadesinin toplamının 70'i geçmemesi gerekmektedir. Ayrıca, evin ipotek edilmesi de bir diğer şart olarak belirlenmiştir.

AKBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI DETAYLARI

akbank

Akbank'ın sunduğu konut kredisi kampanyası kapsamında uygulanan faiz oranı %2,80'dir. 1 Milyon TL için 10 yıl vadeli kredi kullanımında aylık taksit tutarı 29.057 TL, toplam geri ödeme ise 3,5 Milyon TL'dir. Ayrıca, tahsis ücreti, ipotek ücreti ve ekspertiz ücreti gibi masraflar da kampanya dahilinde bulunmaktadır.

Kampanya kapsamında kullanılan kredinin yıllık maliyet oranı %40,04 olarak belirlenmiştir.

Bu kapsamda, 10 yıl boyunca aylık taksitlerle ödeme yapacak müşteriler, kullanılan 1 Milyon TL konut kredisi için sadece faiz maliyeti olarak 2,4 Milyon TL ödeyeceklerdir.

Akbank'ın konut kredisi kampanyası ile ilgili detaylı bilgilere bankanın resmi web sitesi veya mobil bankacılık uygulaması üzerinden ulaşmak mümkündür.