En ucuz sıfır otomobilde fiyat düştü! Hem elektrikli hem uygun fiyatlı

Artık uygun fiyatlı elektrikli araba yok. Ancak elektrikli şehir otomobili arayanlar için Citroen Ami satın alma şansı var.

En ucuz sıfır otomobilde fiyat düştü! Hem elektrikli hem uygun fiyatlı

Fransız otomotiv şirketi Citroen, şehir içinde kullanılan çevre dostu modeli olan Citroen Ami ile tüketicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Minimal tasarım yapısı, elektrikli araçları özellikle günlük kısa mesafeli kullanımlara yönelik ideal bir seçim haline getiriyor. Bu aracı sürmek için geleneksel araç lisansına gerek yoktur. Tek şart en az 16 yaşında olmanız ve B1 ehliyetine sahip olmanızdır.

Ucuz elektrikli otomobil arayanlar için son şans: Citroen Ami yeni fiyat listesi!

Citroen Ami

Citroen Ami'nin azami hızı 45 km/saattir. Bu hız yetersiz görünebilir ancak kısa mesafelerle şehir içi için makuldur.

Elektrik motoruyla çalışan Ami, sessiz, çevre dostu ve 75 kilometre menzile sahip. Elbette bu aralığın şartlara göre değişebileceğini de unutmamak gerekiyor. Çünkü bu araçta biri bagajlı olmak üzere iki kişi varsa ve hava soğuksa 75 kilometrelik menzil rahatlıkla düşebilir.

Citroen Ami

Fabrika bilgilerine göre aracın şarj süresi yaklaşık 3 saattir. Tahmin edebileceğiniz gibi Citroen Ami özelliklerinin arasında hızlı şarj desteği bulunmuyor. Ama Ami'nin ne olursa olsun ekonomik ve aynı zamanda pratik bir elektrikli otomobil olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz. Modellerin güncel fiyatı aşağıdaki gibidir;

Ami One Electric

Fiyatı: 437.000 TL