Emeklilere Müjdeli Haber: Bu Ay SSK ve BAĞ-KUR Emeklisine 10.000 TL Ek Ödeme!

Emekli vatandaşlarımızı sevindirecek müjdeli haber bugün sabah saatlerinde duyuruldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine Temmuz ayında maaşlarına ek olarak 10.000 TL ödeme yapılacak. Bu ek ödeme, doğrudan emeklilerin IBAN numaralarına yatırılacak.

Emeklilere Müjdeli Haber: Bu Ay SSK ve BAĞ-KUR Emeklisine 10.000 TL Ek Ödeme!

ING Bank tarafından duyurulan bu müjdeli habere göre, emeklilere 10.000 TL'ye kadar ek ödeme fırsatı sunuluyor. Bu fırsattan hem halihazırda emekli olanlar, hem de Erken Emeklilik Talepleri (EYT) ile emekli olan 15 milyon vatandaşımız faydalanabilecek. ING Türkiye, Temmuz ayı güncel promosyon ödemeleri ve detayları hakkında bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

SSK, BAĞ-KUR ve 4C Emeklileri İçin Zam Haberi Geldi!

Bugün milyonlarca emekli vatandaşımız, uzun süredir bekledikleri zam haberi ile sevindi. SSK, BAĞ-KUR ve 4C emeklilerine yönelik zam oranları TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na sunuldu. Yapılacak olan oylama sonucunda emekli maaşlarındaki zam miktarı kesinleşecek. Resmi gazetede Cumhurbaşkanı tarafından yayınlanan emekli maaş zammı, Temmuz ayından itibaren maaşlara yansıtılacak. Bu sabah saatlerinde verilen sevindirici habere göre, 10.000 TL altı maaş alan emeklilere ek ödeme yapılacak. ING Bank tarafından yapılan duyuruya göre, emekli maaşı alanlara 10.000 TL'ye kadar ek ödeme fırsatı sunulacak. SSK, BAĞ-KUR ve 4C emeklileri için yeni ek ödeme detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

10.000 TL Altı Maaş Alan Emeklilere Müjde!

Milyonlarca emekli vatandaşımız, Temmuz ayı zam haberlerini merakla bekliyordu. Sonunda emekli maaşlarına yapılacak Temmuz zammı miktarı ve refah payı açıklandı. SSK, BAĞ-KUR ve 4C emeklileri için Temmuz ayında zam oranı %25 olarak belirlendi. Bu da demek oluyor ki, 15 Temmuz itibariyle hesaplara zamla birlikte artan emekli maaşları yatacak. Ancak %25 zamdan faydalanacak olan emeklilerin en düşük maaş alanları kapsam dışında tutulacak.

Hatırlarsanız, Mart ayında Cumhurbaşkanı kararıyla en düşük emekli maaşına düzenleme yapılmıştı. Yılbaşında 5500 TL olarak belirlenen en düşük emekli maaşı, yapılan düzenlemeyle birlikte 7500 TL'ye yükseltilmişti. Ancak en düşük emekli maaşına Temmuz ayında zam yapılmadı. Ayrıca Erken Emeklilik Talepleri (EYT) ile emekli olanlara da yeni bir zam yapılmadı.

para-2-003.webp

Emeklilere Bir Sevindirici Haber Daha Geldi!

Emekli maaş zammı haberiyle sevinen emeklilerimizi bir kez daha mutlu edecek önemli bir duyuru yapıldı. Emekli maaşı alanlara ek ödeme yapılacak. Emekli maaşı 10.000 TL altında olan emeklilere, 10.000 TL'lik bir ek ödeme yapılacak. ING Türkiye'nin açıklamasına göre, şubeye gitmeye gerek kalmadan online başvuru yapan emeklilere destek ödemesi yapılacak.

ING Bank, emekliye ek ödeme miktarlarıyla ilgili önemli bir duyuru daha yaptı. Son başvuru tarihinin 31 Temmuz 2023 olduğu belirtilen açıklamada, emekli maaşına göre verilecek olan promosyon miktarları şu şekildedir: Bir aylık net geliri 3.500 TL'ye kadar olan emeklilere 5.100 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emeklilere 5.950 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere 7.650 TL, 10.000 TL'nin üzerinde geliri olan emeklilere ise 8.500 TL nakit promosyon verilecektir.

SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklileri için promosyon ödemeleri için banka şubelerine gitmeye gerek yoktur. Emekliler, dijital bankacılık ve mobil bankacılık üzerinden başvurularını yaparak ödemelerini alabileceklerdir.