Emeklilere banka jesti! 6 bin TL birden zamlandı: 18.000 TL ödenecek!

İlk zamlı maaşlarına kavuşan milyonlarca emekli şimdi bankalardan promosyon almayı hedefliyor. Banlara peş peşe promosyon ödeme kampanyalarını açıklarken, bir açıklama da Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Peki, Yapı Kredi'nin 2024 promosyonu ne kadar? İşte detaylar..

Emeklilere banka jesti! 6 bin TL birden zamlandı: 18.000 TL ödenecek!

Geçtiğimiz ay SSK ile Bağ-Kur emeklilerine yönelik maaş artışları açıklanmıştı. Bu artışla birlikte asgari emekli maaşı 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarıldı. Maaş artışları kademeli olarak açıklanırken, ilk zamlarını alan milyonlarca emeklinin gözü bankalardaki promosyonlara çevrildi.

Milyonlarca emekli bankadan bankaya ulaşımlarının durumunu araştırıyor. Hem özel hem de kamu bankaları emeklilik planlama desteği sunmaktadır. Avantajlar bankaya göre değişmektedir.

Yapı Kredi Bankası, maaş desteği konusunda emeklilerin en çok ilgi gösterdiği bankaların başında geliyor. Yapı Kredi, SGK (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) emeklileri için özel "emeklilik paketi" hazırladı. SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olanların e-Devlet veya SGK Müdürlüğü'ne yapacakları başvuruda ve Emekli Sandığı'ndan emekli olanların ise emeklilik başvurularında çalıştıkları kuruma ya da Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı'na verecekleri başvuru dilekçesinde “Yapı Kredi” seçeneğini işaretlemeleri gerekiyor.

Yapı Kredi müşterileri, maaş transferi işlemlerini Yapı Kredi Mobil'den, Bireysel İnternet Şubesi'nden 0 444 / 0850 222 0 444 numaralı hatlardan veya banka şubelerinden gerçekleştirebilmektedir. Yapı Kredi müşterisi değilseniz Yapı Kredi Mobil'i indirerek hemen müşteri olabilirsiniz.

YAPI KREDİ 2024 AĞUSTOS PROMOSYONU

Emeklilere banka jesti! 6 bin TL birden zamlandı

Yapı Kredi normal şartlarda maaşa bağlı olarak 6.250 ile 15.000 TL arasında reklam ücreti ödüyor. Ancak emeklilere 9 bin TL'den 250 TL'ye ve 18 bin TL'ye kadar değişen maaş artışlarıyla özel fırsatlar sunuluyor.

Yapı Kredi'den 1 Temmuz 2024 ila 31 Ağustos 2024 tarihlerinin arasında üç yıl süreyle SGK emekli maaşı almayı taahhüt eden müşteriler, Yapı Kredi emeklilik desteği fırsatından yararlanabiliyor. Promosyon nakit ödemeleri üç yıllık bir süre boyunca peşin olarak ödenecek ve promosyonun hesabınıza yansıtıldığı tarih, üç yıllık dönemin başlangıcı olarak kabul edilecektir.