Emekliler bu teklife hayır diyemeyecek! 2 gün içinde başvuranlar 12.000 TL karşılıksız para alacak!

Emeklilere yönelik güzel haberler gelmeye devam ederken Akbank 4A, 4B, 4C ve EYT emeklilerini kapsayan geniş yelpaze üzerinden özel promosyon kampanyası başlatıldı.

Emekliler bu teklife hayır diyemeyecek! 2 gün içinde başvuranlar 12.000 TL karşılıksız para alacak!

Emekilerin maaşlarına özel promosyon düzenlemesi yapılırken nakit sorunu yaşayan emekliler için avantajlı imkan tanımlandı. Akbank, emekli promosyonunda 31 Aralık tarihine kadar başvuru yapılarak 12 bin TL destek ödemesi sağlandı. ATM üzerinden kolayca yapılacak ödeme detayları...

SGK ve bankalar arasında yapılan anlaşma üzerine emekli promosyon kampanyalarında her geçen gün cazip rakamlar yer alırken EYT emeklileri, memur emeklileri, SSK ve Bağkur emeklilerine nakit destek sağlandı. ATM üzerinden bu avantajlı ödeme fırsatından yararlanabilirken ocak ayına kadar süre verildi.

Akbank promosyon
AKBANK 12.000 TL PROMOSYON
Köklü bankalardan olan Akbank, emekli promosyon ödemeleri için vatandaşlara destek sağlanırken Aralık ayının en yüksek promosyon desteği duyuruldu. 12 bin TL'ye varan nakit destekten yararlanmak için kredi kartı başvuru yapılması gerekir. 2 bin TL chip para hediye edilerek Akbank'ın emekliye sunduğu promosyon rakamı 12 bin TL olarak belirlendi.