Emekli promosyonu almak isteyenler dikkat! Tarih ve miktar uzatıldı: İşte yeni rakam

Emekli promosyonu kampanyalarında önemli bir gelişme yaşandı! Başvuru süresi, birçok bankada 29 Şubat tarihine kadar duyurulmuştu. Ancak, son dakika haberine göre, birçok banka anlaşma tarihini 31 Mart'a kadar uzattı! Bu, yeni emekliler ve yüksek promosyon isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Peki, en yüksek promosyonu veren banka hangisi? İşte detaylar...

Emekli promosyonu almak isteyenler dikkat! Tarih ve miktar uzatıldı: İşte yeni rakam

Emekli promosyonu kampanyaları son güncellemelerle birlikte büyük bir rekabetin içerisine girdi. Bankalar, emeklilere yönelik çeşitli tekliflerle yarışıyor ve emekliler için cazip fırsatlar sunuyorlar. İşte, güncel emekli promosyonu kampanyaları ve detayları:


15.000 TÜRK LİRASI'NA VARAN PROMOSYON FIRSATI!

Emekli promosyonu kampanyaları son güncellemelerle birlikte büyük bir rekabetin içerisine girdi. Bankalar, emeklilere yönelik çeşitli tekliflerle yarışıyor ve emekliler için cazip fırsatlar sunuyorlar. İşte, güncel emekli promosyonu kampanyaları ve detayl

İş Bankası: 1 Ocak - 31 Mart 2024 tarihleri arasında başvuru yapan emeklilere 7.500 Türk Lirası'na varan nakit promosyon imkanı sunuyor.

DenizBank: Emekli aylığını DenizBank'tan 3 yıl süreyle alma sözü veren emeklilere 5.000 Türk Lirası'na varan nakit promosyon fırsatı sağlanıyor.

Ziraat Bankası: Maaşını Ziraat Bankası’na taşıyan emeklilere 3 yıllık peşin 5 bin Türk Lirası’na varan promosyon ödemesi yapılıyor.

QNB Finansbank: QNB Finansbank, 8.000 Türk Lirası'na varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 Türk Lirası indirim olmak üzere toplamda 9.200 Türk Lirası'na varan emekli promosyonu sunuyor.

Garanti BBVA: Maaşını 31 Mart tarihine kadar Garanti Bankası’na taşıyanlara 7.500 Türk Lirası'na varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 Türk Lirası’lık harcamaya 1.000 Türk Lirası bonus veriliyor. Böylelikle toplamda 8.500 Türk Lirası'na varan hoş geldin paketi bulunuyor.

Akbank: SGK emekli maaşını Akbank'tan alanlara 10.000 Türk Lirası'na varan promosyonun yanı sıra ek 2.500 Türk Lirası chip-para ile birlikte toplamda 12.500 Türk Lirası ödül fırsatı sunuluyor.

ING: 10 Ocak 2024 – 31 Mart 2024 tarihleri arasında kampanyaya katılan emeklilere koşulsuz 10.000 Türk Lirası'na varan nakit promosyon, otomatik fatura talimatına 5.000 Türk Lirası'na varan ek nakit promosyon fırsatı sunuluyor. Böylece emeklilere 15.000 Türk Lirası'na varan nakit promosyon imkanı veriliyor.

Yapı Kredi: Maaşını 31 Mart 2024 tarihine kadar Yapı Kredi’ye taşıyanlara toplamda 12.500 Türk Lirası'na varan promosyon ödemesi yapılıyor.

Her bankanın sunduğu fırsatlar farklılık göstermekle birlikte, emekliler için bu kampanyalar önemli bir avantaj sunuyor. Ancak, tercih yapmadan önce detaylı bir değerlendirme yapmak ve kendi ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek önemlidir. Promosyonlarla ilgili güncel bilgilere bankaların resmi web siteleri veya şubelerinden ulaşabilirsiniz.