Emekli maaşı 7500 TL ve üzeri olanlara müjde! O bankadan geri ödemesiz nakit para alabilirsiniz: İşte başvuru şartları

İş Bankası, emekli promosyonları konusunda güncelleme yaparak emeklilerin yüzünü güldürecek rakamları duyurdu. Emekli promosyonlarına olan ilgi göz önünde bulundurularak, bankalar arasında rekabet ortamı giderek artıyor. İşte ayrıntılar...

Emekli maaşı 7500 TL ve üzeri olanlara müjde! O bankadan geri ödemesiz nakit para alabilirsiniz: İşte başvuru şartları

Emekli promosyonları, geçtiğimiz yıl en çok araştırılan konular arasında yer alırken, bu ilgi bankalar arasında yoğun bir rekabet ortamının oluşmasına sebep olmuştu.

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEME MİKTARLARI

iş bankası promosyon

Bankalar, müşteri sayılarını artırmak adına en yüksek emekli promosyon rakamlarını sunma konusunda çaba gösterirken, İş Bankası da Haziran ayı için güncellediği emekli promosyon rakamlarını duyurdu. İş Bankası'nın güncel emekli promosyon kampanyası aşağıdaki şekildedir:

3.500 liraya (3.500 lira hariç) kadar olan maaşlar için 4.500 lira

3.500 lira - 7.500 lira (7.500 lira hariç) arasında olan maaşlar için 5.250 lira

7.500 lira - 10.000 lira (10.000 lira hariç) arasında olan maaşlar için 6.750 lira 

10.000 lira ve daha fazla maaşlar için 7.500 lira

İş Bankası, emeklilere rahatlık ve hızlı bankacılık hizmetleri sunarak emeklilik dönemlerini kolaylaştırmaktadır. SGK ile yapılan anlaşma kapsamında, 1 Kasım 2022 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan özel kampanya ile İş Bankası tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 liraya kadar promosyon ödemesinden faydalanabilmektedir.

Bu kampanyaya katılan SGK emeklileri, sadece promosyon avantajıyla kalmamakta, aynı zamanda emekli maaşlarını taşıdıklarında Maximum Kart ve ek kartlar için ücret ödememekte ve birçok ayrıcalık ve avantajdan yararlanabilmektedir.

İş Bankası'nın geniş şube ve bankamatik ağı sayesinde tüm emekliler, emekli maaşlarına kolaylıkla erişebilmekte, İnternet Şubesi ve İşCep üzerinden maaşlarını taşıyabilmekte, emekli promosyon başvurularını yapabilmekte ve diğer emekli maaş işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca, en yakın İş Bankası şubesine giderek de emekli maaşlarını sorunsuz bir şekilde taşıyabilmektedirler.