Elini çabuk tutan 800 bin TL'lik kampanyaya yetişir! TOGG'da kaçmaz fırsat

Türkiye'nin yerli ve milli ilk elektrikli aracı olan TOGG'un T10X modelinde akıl almaz bir kampanya duyuruldu. Kampanya kapsamında sıfır faiz ve 12 ay vade seçeneği sunulurken, bekleme olmadan araçların anında satın alınabileceği de müjdelendi!

Elini çabuk tutan 800 bin TL'lik kampanyaya yetişir! TOGG'da kaçmaz fırsat

Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu (TOGG) için Nisan ayında başlayan kampanya sona erdi. Başlatılan kampanyada vatandaşların sıfır faizli olarak TOGG T10X modelini satın alabileceği duyurulurken, 12 ay vade imkanı sunulacağı da açıklandı. Peki, TOGG’un kampanyasında detaylar nasıl oldu? Kaç adet TOGG siparişi verildi? 

Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG, vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda bir kampanya da yayımlayan marka, 12 ay vade ve sıfır faizli kredi imkanıyla dileyenleri TOGG sahibi yaptı. Peki kampanyanın detayları nasıl oldu? TOGG T10X fiyatı ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar…. 

TOGG tarafından yapılan yeni bir açıklamada kullanımın yaygınlaşması için TOGG T10X modelinde cazip ödeme koşulları başlatıldı. Bu kapsamda tamı tamına 800 bin liralık kredinin sıfır faizle kullandırılacağı duyurulurken, vatandaşlara büyük destek olundu. T10X modelinin fiyatı ise 1 milyon 823 bin lira olarak belirlendi. 

Bekleme ya da çekiliş yok! 

togg t10x

İlk piyasaya sürüldüğü günlerde çekilişle satışı yapılan ve vatandaşların sıraya girerek kuyruk olduğu TOGG için artık doğrudan satışlar başladı. Çekiliş ya da bekleme süresi olmadan araç alınabileceğini duyuran marka, bugün 1 milyon lirası olan vatandaşlara anında aracı teslim edeceğini kaydetti. Yani vatandaşlar artık TOGG için sıra beklemeyecekler. Üstelik bir de uygun kredi imkanı olduğundan, parası tam olmayanlar da yine araca sahip olabilecekler. 

Bugüne kadar kaç adet TOGG araç satışı yapıldı? 

Son yapılan açıklamalarda Nisan ayında yapılan TOGG T10X teslimatının 3 bin 3 adet olduğu kaydedildi. Satışların önceki aya kıyasla arttığı dikkat çekerken, Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD), Mayıs ayında Nisan ayı verilerini açıkladı. 

Türkiye’de en çok satılan araçları sıralayan ODMD, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında toplam 3 bin 3 adet TOGG satıldığını duyurdu. Türkiye’de en çok satılan elektrikli otomobil olan TOGG, 2024 yılında toplam 7 bin 148 adet sattı. 

2023 yılı verileriyle toplandığında trafikteki TOGG T10X sayısının 26 bin 731’e yükseldiği de belirlendi. Bu rakamların ise yeni bir marka için bir hayli olumlu göründüğüne dikkat çekildi. Mart-Nisan 2024’te TOGG T10X satışları artarken, Mart ayındaki satışların da bin 319 olduğu belirlendi.