Elektrik faturalarına 250 TL birden indirim! Faturasında adı soyadı yazan bunu yaparsa indirimi kapacak

Bankaların kampanyaları yakından takip edilirken Akbank’tan Elektrik faturası ödeyenlere önemli bir duyuru yapıldı. İşte detaylar...

Elektrik faturalarına 250 TL birden indirim! Faturasında adı soyadı yazan bunu yaparsa indirimi kapacak

Akbank müşterilerine özel bir kampanya başlattı ve bu kampanyadan yararlananlar büyük ödüller kazanacak. Detaylar haberimizde...

para

ELEKTRİK FATURASI ÖDEYENLER DİKKAT! 250 TL PARA İADESİ YAPILACAK

Elektrik faturası ödeyen herkese önemli bir duyuru yapıldı ve para iadesinin yapılacağı açıklandı. Bu nedenle 30 Temmuz'a kadar kayıt yaptıranlara 250 TL para iadesi fırsatının olacağı açıklandı. Bu konuyla ilgili olarak temmuz ayında elektrik faturalarının yüzde 38 oranında arttığı, bunun da insanların ödeme yükünü artırdığı belirtildi.

250 TL HEDİYE EDİLECEK

Akbank, Axess kart sahiplerinin 2024 Temmuz ayı boyunca yeni otomatik fatura ödeme talimatı vererek chip kazanabileceklerini belirten çok önemli bir duyuru yaptı. Ayrıca kampanya kapsamında her yeni ödeme talimatının yenileneceği duyuruldu. Axess, Axess Öğrenci veya Free kartınızla yapacağınız yerleştirmeler size chip kazandıracaktır. Ayrıca kazanılan chip miktarının verilen talimat sayısına göre değişeceğini ve chiplerde 250 TL'ye kadar kazanma şansının bulunduğunu da vurgulamak gerekir.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyanın 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacağı ve kazanılan chiplerin 5 Ağustos 2024 tarihinde karta yükleneceği açıklandı. Kampanyadan yararlanmak için verilen talimatların yeni olması gerektiği ve iptal edildi. Talimat ve işten çıkarmalar kampanyaya dahil edilmeyecektir.