Düğünlerde herkes bundan takıyor! Bu altın sadece 600 TL!

Düğünlerin yeni tercih edilenleri arasında minik altın yer alıyor. Bu yeni altın nedir? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Düğünlerde herkes bundan takıyor! Bu altın sadece 600 TL!

Düğünlerin vazgeçilmezi olan 600 TL değerinde mini altın vatandaşların dikkatini çekti. Bu mini altın nedir? Tüm detaylar haberimizde.

MİNİK ALTIN EN ÇOK TERCİH EDİLENLERDE YER ALIYOR!

Altın fiyatlarında yaşanan rekor seviyelerden sonra vatandaşlar bütçelerie uygun altın aramaktadırlar. Gram, çeyrek altın yerine 0.25 gram olan altına yönelim oldu.altın

0.25 gram olan bu altın uygun fiyatlı olmasıyla özel günlerin, düğünlerin ilgi odağı oldu. Kuyumcular bu mini altına gösterilen ilgiden oldukca memnun bulunuyorlar.

Hatay kuyumcu esnafı Nuri Şişman, altın fiyatlarında yaşanan artış sebebi ile vatandaşların uygun fiyatlı hediyelikler aradığını dile getirdi. Şu anda 0,25 gram altının tercih edildiğini belirtti. Düğün sezonunda satışlarının iyi gittiği açıklandı. Altının kültürlerinde var olduğunu ve vazgeçemediklerini de ekledi. Ekonomik olarak da 0,25 gram altının satışının iyi olduğunu belirtti. Tırnak kadar olmayan altının iyi satışı olduğunu açıkladı.