Devletten müjdeli haber: Borçlarınızı kapatıyoruz! Hemen başvurun, 3 ay erteleme fırsatıyla 100.000 TL borç kapatma kredisi

Devlet destekli borç kapatma kredisi ile vatandaşların borç yükü hafifliyor. Düşük faiz oranları ve 3 ay erteleme imkanıyla 100.000 TL'ye kadar borçlarınızı kolayca kapatabilirsiniz. Ziraat Bankası başvurularınızı hızlıca değerlendiriyor.

Devletten müjdeli haber: Borçlarınızı kapatıyoruz! Hemen başvurun, 3 ay erteleme fırsatıyla 100.000 TL borç kapatma kredisi

Vatandaşların borç yükü her geçen gün artarken, devlet ve bankalar çeşitli destekler sunmaktadır. Bu destekler sayesinde vatandaşlar borçlarını uygun koşullarda kapatma imkanı bulmaktadırlar. Ardı ardına biriken borçlar ve farklı yerlere yapılması gereken ödemeler, vatandaşların maaşlarının hızla erimesine sebep olmaktadır.

Borçlarını tek bir merkezde toplamak isteyen vatandaşlara, kamu bankası tarafından borç kapatma desteği sunulmaktadır. Borç kapatma kredisi sayesinde vatandaşlar, borç miktarı kadar kredi çekip ödemelerine 3 ay sonra başlayabilmektedir. Bu şekilde maaşlarıyla orantılı olarak tek bir yerden ödeme yaparak maddi yüklerini tamamen hafifletebilirler. Peki, hangi banka borç kapatma kredisi vermektedir? Borç kapatma kredisi faiz oranları ne kadardır? Borç kapatma kredisi başvurusu nasıl yapılır?

para-2-001.webp

Düşük Faizli Borç Kapatma Kredisi

Kamu bankası, düşük faizli borç kapatma kredisiyle 100.000 TL'ye kadar destek sağlamaktadır. Ziraat Bankası, diğer tüm bankalara göre daha düşük faiz oranıyla borç kapatma kredisi sağlamaktadır. Ayrıca 3 ay erteleme seçeneği yanında 100.000 TL'ye kadar çekilecek kredinin 36 aya varan vade seçenekleri bulunmaktadır. Faiz oranı sadece 1,89 olan borç kapatma kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, 100.000 TL'yi 12 aya kadar taksitlendirerek çekmeleri durumunda aylık ödemelerini sadece 9.667,83 TL olarak gerçekleştirebilirler.

Ziraat Bankası Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

Kamu bankası Ziraat Bankası'ndan borç kapatma kredisi almak için en yakın şubeye giderek başvuru yapmanız gerekmektedir. Şubeden yapılan başvuruların ardından kredi limiti birkaç dakika içinde hesabınıza aktarılmaktadır. Hemen kullanıma hazır olan nakit para ile tüm borçlarınızı kapatabilir ve belirlediğiniz aylık taksitlere 3 ay sonra başlayabilirsiniz. Böylelikle tüm maaşınızı borçlara dağıtmadan rahatlıkla ödemelerinizi yapabilirsiniz.