Devlet bankasından kiracılara büyük destek! Kısa sürede ev sahibi olabilirsiniz

QNB Finansbank ev sahibi olmak isteyenlere müjdeyi duyurdu! İşte bilmeniz gerekenler...

Devlet bankasından kiracılara büyük destek! Kısa sürede ev sahibi olabilirsiniz

Konut sahibi olmak isteyenler için umut verici bir kampanya başladı. Finansbank, konut kredisi vadelerini devrim niteliğinde bir adım ile 15 yıla çıkartarak, ödeme kolaylığı sağlayacak bir fırsat sunuyor.

Artan kira fiyatları ve yüksek faiz oranları gibi zorluklarla karşı karşıya olan milyonlarca birey için bu kampanya, hayallerindeki eve kavuşmanın daha da yakın olduğunu gösteriyor. Finansbank'ın başlattığı kampanya, aylık ödeme tutarlarını cüzi seviyelere çekerek ev sahibi olmayı daha erişilebilir hale getiriyor.

qnb konut

Kampanya kapsamında, QNB Finansbank tarafından sunulan özel faiz imkanlarıyla, ortalama olarak %4.52 faiz oranıyla konut kredisi kullanmak isteyenlere kişiye özel çözümler sunuluyor. Örneğin, 500.000 TL konut kredisi için yapılan hesaplamalara göre, aylık ödemeler yaklaşık 23.000 TL civarında seyrediyor.

Uzun vadeli ödeme seçeneği, vadeyi artırsa da aylık ödeme tutarlarını büyük ölçüde azaltarak, vatandaşların bütçesine önemli bir rahatlama getiriyor. Bu kampanya sayesinde, daha yüksek fiyatlı konut alımlarında da ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Ev sahibi olma hayali kuranlar için bu kampanya, finansal açıdan rahatlama sağlamanın yanı sıra, uzun vadeli bir yatırım planı yapma fırsatı sunuyor. Finansbank'ın konut kredisi kampanyasıyla ilgilenenler, bankanın resmi sitesinden veya şubelerinden detaylı bilgi alabilir ve kişiye özel çözümlerle hayallerindeki eve bir adım daha yaklaşabilirler.