Denizbank'tan görülmemiş kıyak! Haberi alanlar kendi patronuna koşacak

Bankacılar arasında 180 ila 240 TL arası verilen yemek ücretleri için Denizbank devrim niteliğinde bir adım attı! Tam 300 TL ile zirveye oturdu. İşte ayrıntılar...

Denizbank'tan görülmemiş kıyak! Haberi alanlar kendi patronuna koşacak

Bankacılık sektörünün öncülerinden Denizbank, personel yemek ücretlerinde radikal bir karara imza atarak, daha önce 180-240 TL aralığında olan yemek ücretini 300 TL'ye yükseltti. Bu önemli değişiklik, Genel Müdür Hakan Ateş'in talimatıyla hayata geçirildi ve sektördeki en yüksek yemek ücreti olarak kayıtlara geçti.

Denizbank yetkililerinden alınan bilgilere göre, daha önce 170 TL olarak belirlenen ve 270 TL'ye çıkarılması planlanan yemek ücreti, Genel Müdür Hakan Ateş'in kararıyla direkt olarak 300 TL olarak belirlendi. Bu zammın tüm Türkiye genelinde geçerli olacağı belirtilirken, bazı diğer bankaların bölgesel farklara dayalı olarak yemek ücretlerini belirledikleri biliniyor.

denizbank yemek ücreti

Banka aynı zamanda, 2024 yılında tüm çalışanlarına yönelik özel zam ve özlük haklarını açıklamaya başladı. Bu kapsamda, banka personeline doğum günlerinde bir gün izin imkanı tanınacak. Doğum günü izni uygulamasıyla birlikte, Denizbank çalışanları doğum günleri haftasında bir gün izin yapma şansına sahip olacaklar.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, bu önemli değişiklikleri banka çalışanlarına bir e-posta ile duyurarak, "Emek, özveri ve cesaretiniz için minnettarım" ifadelerini kullandı. Ayrıca, 2023 yılını zorlu koşullara rağmen başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadıklarını ve banka olarak bir aile olarak güçlenerek yeni bir yıla başladıklarını belirtti.

Denizbank, bu adımlarla sadece maddi avantajlar sunmakla kalmayıp, aynı zamanda çalışanlarına duyulan değerin bir göstergesi olarak nitelendirilen bu kararlarla sektörde dikkat çekiyor.