Denizbank yapılamaz denileni yaptı! Hesaplara 30.000 TL anında yatıyor

Denizbank aracılığıyla başvuru sahiplerine sunulacak yeni kredi kampanyası kapsamında 30.000 TL'ye kadar gelir belgesine ihtiyaç duyulmadan ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Denizbank yapılamaz denileni yaptı! Hesaplara 30.000 TL anında yatıyor

Denizbank, ihtiyaç kredisi isteyen tüm bireysel müşterilere yönelik başlattığı yeni kredi kampanyası kapsamında bireysel müşterilere yönelik 30.000 TL'ye varan kredi geri ödemelerini uygun faiz oranlarıyla gerçekleştiriyor. Acil paraya ihtiyacınız varsa, yabancı banka hesabınız varsa mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilir ya da cep telefonunuz üzerinden mesaj göndererek kaç onay aldığınızı görüntüleyebilirsiniz.

Denizbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyası

Denizbank yapılamaz denileni yaptı! Hesaplara 30.000 TL anında yatıyor

Denizbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan bireysel müşterilerin banka müşterisi olması durumunda, bankanın mobil uygulaması olarak kullanılan Deniz mobilden işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Deniz Bank mobil uygulaması üzerinden kayıt yaptırırsanız ihtiyaç kredinizi hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Denizbank ayrıca cep telefonunuza SMS göndererek 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi geri ödeme olanağı da sunuyor. Denizbank ihtiyaç kredisi kullanmak için cep telefonunuzdan bankaya mesaj göndererek kredi başvurusu yapabilirsiniz. Cep telefonunuzdan mesaj bölümüne girdikten sonra kredim yazın, boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazın, boşluk bırakın, doğum tarihinizi yazın. Bu mesajı 32 80'e gönderin. 5 dakika içinde kredi sonuçları kısa mesaj yoluyla hızlı bir şekilde tarafınıza iletilecek ve onaylanan kredi hesabınıza gönderilecektir.