Denizbank emekli promosyonunda zirveye oturdu! Rakamlar değişti: Artık bu miktarı ödeyecek

İnternet üzerinden bankaların promosyon tutarları merakla araştırılıyor. Peki Denizbank emekli promosyonları ne kadar oldu? Tüm detaylar haberimizde.

Denizbank emekli promosyonunda zirveye oturdu! Rakamlar değişti: Artık bu miktarı ödeyecek

Emekliler ve EYT'liler bankaların promosyon avantajlarını yakından takip ediyor. Denizbank yüzleri güldürdü! Peki ödemeler ne kadara yükseldi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DENİZBANK PROMOSYON TUTARLARI

Son dönemlerde bankalar promosyon konusunda adeta birbiriyle yarışıyor. Denizbank 3 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 3 bin TL + EYT'lilere özel ek 3 bin TL; 3 bin 500 TL ve 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 3 bin 500 TL + EYT'lilere ek 3 bin 500 TL; 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasında emekli maaşı alanlara 4 bin 500 TL + EYT'lilere özel 4 bin 500 TL; 10 bin TL ve üstünde emekli maaşı alanlara 5 bin TL + EYT'lilere özel 5 bin TL promosyon ödemesi yapacak. 

Denizbank Emekli Promosyon Tutarları

Bankanın promosyon ödemelerinden faydalanmak için emekli maaşının bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Süre dolmadan bankadan ayrılan müşterilerden kıstelyevm usulü iade işlemleri yapılıyor. Emekli maaşının bankaya taşınma işlemleri mobil uygulama, e-Devlet sistemi, internet bankacılığı ya da 0850 222 0 800 numaralı çağrı merkezi üzerinden yapılabiliyor. Maaş taşıma işlemleri sonrasında ilk tam maaş yattıktan sonraki iki gün içinde promosyon ödemesi hesaplara yatıyor. Birden fazla emekli maaşı alan vatandaşların toplam maaş baremlerine göre promosyon hesaplaması yapılıyor.