Dacia 100 bin TL ile indirimin kralını yaptı! Bu kampanya bayide araç bırakmayacak

Araç alacaklar dikkat! Dacia'da çılgın indirim! 100.000 TL indirim yapıldı! Detaylar haberimizde.

Dacia 100 bin TL ile indirimin kralını yaptı! Bu kampanya bayide araç bırakmayacak

Son yılların en iddialı otomobil markalarından biri haline gelen Dacia, mart ayının sonunda büyük bir bomba attı. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

DACIA SPRING ARAÇ SEVERLERİ MEST EDECEK

Elektrikli araç pazarı her geçen gün gelişiyor. Günümüzde hem pahalı arabalar hem de uygun fiyatlı seçenekler bulunuyor. Dacia Spring de bu seçeneklerden biri. Dacia Spring şu anda Türkiye pazarında tek seçenekle tüketicilerin beğenisine sunulmakta. Aslında aracınız için daha geniş seçenek yelpazesi sunmak, satış performansınızı önemli ölçüde artırabilir. Ancak marka tercihleri ​​artık tek paket etrafında yoğunlaşıyor. Bu pakette tüketiciler 65 beygir güç üreten tamamen elektrikli bir motor görecekler. Bu motor, mükemmel manevra kabiliyetinin yanı sıra yumuşak ve konforlu bir sürüş vaat ediyor.

Dacia Spring Araç Severleri Mest Edecek

Menzil söz konusu olduğunda Dacia Spring 225 kilometrelik bir menzil vaat ediyor. Elbette bu mesafe kullanıcıya bağlı olarak artabilir veya azalabilir. Bildiğiniz gibi elektrikli bir otomobilin menzili hızlı kullanım, yolcu sayısı, hava koşulları gibi faktörler tarafından belirleniyor. Bahsi geçen motor sayesinde Dacia Spring 130 km/saat azami hıza ulaşıyor. Yay 56 dakikada %0-80 doluluk seviyesine ulaşıyor ve 290 litre bagaj kapasitesine sahip. Extreme Electric 65 bg aracın fiyatı ise 885 bin TL.